نویسنده:سجاد جویا

شروع ثبت نام در مدرسه پسرانه حافظ دوره اول

مدرسه سرای دانش واحد حافظ (دوره اول) برای سال تحصیلی جدید ( 98-97) آغاز به ثبت نام نموده و در این بین با برگزاری آزمون و بررسی صلاحیت دانش آموز ورودی بهترین ها را برای ورود به مدرسه برمیگزیند.

شرایط ثبت نام و شیوه آن بدین شرح است:

پس از تماس و هماهنگی با مراجعه اولیا دانش آموزان به واحد ثبت نام و طی مراحل اداری اولیه ، برگه پیش ثبت نام را پر نموده و از مجموعه بازدید به عمل می آورند.

در این بین مسئولین ثبت نام امکانات و خدمات مدرسه را برای اولیای دانش آموزان شرح داده و با مراجعه به معاونت آموزشی مدرسه از شیوه آموزش ها و ده ویژگی آموزشی سرای دانش با اطلاع می شوند.

شروع ثبت نام در مدرسه پسرانه حافظ دوره اول

پس از طی مراحل مالی و اداری ( پر کردن مدارک ثبت نام و همراه داشتن مدارک هویتی اولیا و دانش آموز به همراه پرونده دانش آموز ) به واحد انفورماتیک مدرسه مراجعه نموده و ثبت نام را کامل می نمایند.

مدرسه پسرانه سرای دانش حافظ واقع در خیابان جمهوری ،خیابان میرزاکوچک خان ، پلاک 13 همه روزه از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7 الی 16 پاسخ گوی شما اولیای محترم می باشد.