شروع ثبت نام در مدرسه پسرانه حافظ دوره اول

شروع ثبت نام دانش آموزان جدید در مدرسه پسرانه سرای دانش حافظ دوره اول (متوسطه)

مدرسه سرای دانش واحد حافظ (دوره اول) برای سال تحصیلی جدید ( 98-97) آغاز به ثبت نام نموده و در این بین با برگزاری آزمون و بررسی صلاحیت دانش آموز ورودی بهترین ها را برای ورود به مدرسه برمیگزیند.

شرایط ثبت نام و شیوه آن بدین شرح است:

پس از تماس و هماهنگی با مراجعه اولیا دانش آموزان به واحد ثبت نام و طی مراحل اداری اولیه ، برگه پیش ثبت نام را پر نموده و از مجموعه بازدید به عمل می آورند.

در این بین مسئولین ثبت نام امکانات و خدمات مدرسه را برای اولیای دانش آموزان شرح داده و با مراجعه به معاونت آموزشی مدرسه از شیوه آموزش ها و ده ویژگی آموزشی سرای دانش با اطلاع می شوند.

شروع ثبت نام در مدرسه پسرانه حافظ دوره اول

پس از طی مراحل مالی و اداری ( پر کردن مدارک ثبت نام و همراه داشتن مدارک هویتی اولیا و دانش آموز به همراه پرونده دانش آموز ) به واحد انفورماتیک مدرسه مراجعه نموده و ثبت نام را کامل می نمایند.

مدرسه پسرانه سرای دانش حافظ واقع در خیابان جمهوری ،خیابان میرزاکوچک خان ، پلاک 13 همه روزه از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7 الی 16 پاسخ گوی شما اولیای محترم می باشد.