همایش انتخاب رشته تحصیلی در دبیرستان سید خندان

این همایش با ارائه ی توضیحاتی توسط جناب آقای غنی پور در مورد 10 ویژگی اصلی آموزشی مجموعه مدارس سرای دانش همراه بود.

در روز شنبه مورخه 29/02/1397، جناب آقای غنی پور معاونت آموزشی دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان با بازدید از مدرسه متوسطه دوره اول علم سلیم، ضمن بازدید از امکانات آموزشی رفاهی آن مجموعه اقدام به برگزاری همایش انتخاب رشته، جذب و آموزش آموزه های کانونی پرداختند و دانش آموزان و همکاران آن مجموعه را با مجموعه مدارس برتر سرای دانش آشنا ساختند.ایشان به معرفی 10 ویژگی اصلی آموزشی سرای دانش که فقط در مجموعه مدارس سرای دانش وجود دارد پرداختند.

ایشان از برگزاری کلاس های رایگان شب امتحانی برای دانش آموزان خبر دادند.

هم چنین از صفحه ی شخصی دانش آموزان در سایت کانون که ویژگی منحصر به فردی است برای همکاران توضیحاتی ارائه دادند و هم چنین به دانش آموزان از آزمون رغبت توضیحاتی دادند تا آن ها علایق و سلایق شخصی خود را بتوانند با برگزاری این آزمون بسنجند.

همایش انتخاب رشته تحصیلی