رعایت 5 توصیه مهم برای گرفتن نمره بالا در ایام امتحانات

رعایت 5 توصیه زیر می تواند به شما دانش آموزان محترم به گرفتن نمره بالا در امتحانات کمک کند.

1- حق تقدم را رعايت کنيد

دانش آموزان موفق زمان مطالعه شان را تکه تکه نمي کنند، يعني اگر مي خواهند درس بخوانند کامپيوتر را خاموش مي کنند، تلفن جواب نمي دهند، به برنامه هاي تلويزيون سرک نمي کشند، و خلاصه تمام حواس شان به درسي است که مي خوانند.

2- دريچه مطالعه را پيدا کنيد

ساعت و زمان مطالعه يک امر کاملا شخصي است. بعضي ها آخرهاي شب وقتي خانه ساکت و آرام است و بعضي ها صبح زود بهتر مي توانند درس بخوانند. بعضي وقتي از مدرسه مي آيند آن قدر سرحال هستند که مي توانند کارهاي مدرسه را همان موقع انجام بدهند و بعضي ها به استراحت نياز دارند و اين تعريفي است که خود ما بايد به آن دست پيدا کنيم و نمي توان براي همه يک نسخه پيچيد.

3-  خوب نکته برداري کنيد

خواندن متن کتاب مهم است اما مهم تر از آن يادداشت برداري از نکاتي است که معلم روي آنها تاکيد دارد. به غير از اين نکته ها، دانش آموزان موفق خودشان هم سعي مي کنند طي درس خواندن نکته هاي مهم و اصلي را پيدا کنند و از روي آنها يادداشت بردارند. اما يک روش ديگر شاگرد زرنگ ها؛ آنها برخلاف ديگران که به محض خوردن زنگ وسايل شان را جمع و شروع مي کنند به سر و صدا و حرف زدن با همديگر، چند دقيقه صبر مي کنند و حداقل يک تا سه نکته مهم از نکته هاي درسي را قبل از شروع زنگ بعدي يادداشت مي کنند.

4- از خودتان امتحان بگيريد

شاگردان زرنگ نکته هاي مهمي را که احتمال مطرح شدن شان در امتحان بيشتر است، مشخص مي کنند، از آنها سوال طرح مي کنند و به آن سوال ها جواب مي دهند. يک روش مناسب براي اين کار تهيه کارت هايي است که امروز به فلش کارت معروف شده است. شما مي توانيد کارت هاي کوچکي تهيه کنيد، يک طرف آن سوال طراحي شده و در طرف ديگر جواب سوال را بنويسيد. با اين روش مي توانيد تا پايان ترم و سال تحصيلي تعداد زيادي فلش کارت داشته باشيد و با آنها خود را بيازماييد و نقاط ضعف و قوت خود را پيدا کنيد.

5- از پدر و مادرتان کمک بخواهيد

بيشتر اين دانش آموزان والديني دارد که سهم بسيار زيادي در موفقيت شان بازي کرده اند. پدر و مادر آنها از کودکي وجود آنها را از عشق به ياد گرفتن سرشار کرده اند. آنها با فراهم کردن استانداردهاي مناسب براي بچه ها، آنها را به سمت کسب اهداف استاندارد و متعالي سوق داده اند. آنها پسر و دخترشان را به درس خواندن تشويق مي کنند نه فقط با گفته هاي شفاهي و گرفتن هديه و... بلکه آنها خود به يادگيري مشتاق اند و اهل مطالعه و درس هستند، بچه ها هم اين حس را از آنها گرفته و انعکاس مي دهند.

به امید موفقیت برای دانش آموزان در امتحانات خرداد ماه