برگزاری آزمون جمع بندی

آزمون جمع بندی به روش سه روز یکبار

از آن جا که  کنکوری های عزیز به یکی از سرنوشت ساز ترین آزمون های زندگی خود نزدیک می شوند و در این روزهای باقی مانده به جمع بندی تمام مطالبی که در طول سال تحصیلی مطالعه کردنده اند مشغول می باشند بهترین روش پشت سر گذاشتن این دوران و شناخت بهتر کنکور  "روش جمع بندی  سه روز یکبار" است .

در اين روش، شما برخلاف سال‌هاي 12گانه‌ي تحصيل خود، که ابتدا مباحث را مطالعه و سپس در آزمون شرکت مي‌‌کرديد؛ ابتدا آزمون داده و سپس مطالعه‌ي خود را آغاز مي‌نماييد. به اين شکل که ابتدا در يک نيم‌روز(از 8 صبح تا 12 ) و در قالب يک آزمون از کتاب زرد، آن هم تنها در وقت و زمان پيشنهادي کنکور، به مجموعه سؤالات کنکور يک سال پاسخ داده و سپس بر مبناي نتیجه به‌دست آمده از آن آزمون، براي مطالعه در دو روز و نيم باقي‌مانده برنامه‌ريزي مي‌کنيد به این طریق که دوروز و نیم را به پنج نیم روز تقسیم کرده و در هر نیم روز روی یک درس عمومی و یک درس اختصاصی تمرکز کنید.

در تصاویری از برگزاری آزمون های شبیه ساز کنکور در دبیرستان دوره دوم رسالت مشاهده می کنید.