آموزش تصویری حل مکعب روبیک

آسان ترین روش برای حل مکعب روبیک با 6 فرمول برای تقویت مهارت ریاضی دانش آموزان دبستانی و پرورش خلاقیت بیشتر

روش های حل زیادی برای این روبیک وجود دارد که ما میخوایم آسان ترین روش یا روش مبتدی رو آموزش بدهیم که فقط با حفظ 6 فرمول میتوانید روبیک رو حل کنید. در حالی که روشهای دیگر خیلی سخت تر است و تعداد فرمولهایی که باید در آن  روشها حفظ کنید خیلی زیاد است و آن روش ها بیشتر برای افراد حرفه ای و رکورد زنی و شرکت در مسابقات کاربرد دارد. ضمن این که لازمه ی یادگیری تمام این روشها بلد بودن الفبای روبیک و روش مبتدیه که ما میخوایم اینجا آموزش بدیم.

روبیکهای فرد و از جمله روبیک 3*3*3 رو از روی مرکزشون میشه فهمید که چه رنگی رو باید اونجا درست کنیم.
مثلا توی تصویر زیر چون نقطه ی مرکز زرده, پس باید تمام نقاط اون صفحه رو در آخر به رنگ زرد دربیاریم.

الفبای روبیک:
همونطور که در شکل زیر میبینید به حرکت وجه راست به سمت بالا R و برعکس اون یعنی حرکت وجه راست به سمت پایین Ri گفته میشه.

یعنی از این به بعد اگه من یه جای آموزش گفتم Ri یعنی حرکت وجه راست به سمت پایین. و ما در آموزش تمام حرکتها رو با حروف نمایش میدیم. و باید اول خوب الفبای روبیک رو یاد بگیرید.

و به حرکت وجه چپ به سمت پایین L و به برعکسش یعنی حرکت وجه چپ به سمت بالا Li گفته میشه.
حرکت وجه بالا به سمت چپ U و برعکسش Ui هست.
حرکت وجه پایین به سمت راست D و برعکسش Di هست.
حرکت وجه جلو در جهت عقربه های ساعت F و برعکسش Fi هست.