چگونه در دبیرستان دانش آموز موفقی باشید؟

برای این که در دبیرستان دانش آموز موفقی باشید هم به صبر و هم به انگیزه نیاز دارید. متأسفانه، در طول سال های نوجوانی اغلب مسایل زیادی وجود دارند که حواس تان را پرت می کنند و می توانند دستیابی شما را به موفقیت مشکل سازند.

برای این که دانش آموز موفقی باشید، باید یاد بگیرید به این مسایل نه بگویید و این کار را به شکل سازمان دهی شده انجام دهید، یعنی برنامه داشته باشید، شیوه زندگی سالم تان را حفظ کنید و همچنین بین زندگی تحصیلی تان با زندگی اجتماعی تان و علاقه مندی های فوق برنامه تان توازن ایجاد کنید. ممکن است حفظ این شیوه در طول سال تحصیلی کاری سخت و خسته کننده باشد، اما کار سخت همیشه در پایان نتیجه خوبی در پی دارد. در ادامه کارهایی که برای کسب موفقیت در دبیرستان می توانید انجام دهید را توضیح می دهیم:

1- از جدول زمانی بهره ببرید: در این برنامه فقط تکالیف تان را ننویسید بلکه همه کارهای دیگری که لازم است به خاطر بیاورید را هم بنویسید (مانند بازی ها، تمرینات ورزشی، کتاب خواندن و ...)

2- سازمان یافته کار کنید: اطمینان حاصل کنید که تمام منابع مورد نیازتان را در اختیار دارید.

3- مدرسه مهم است، اما زندگی اجتماعی هم مهم است: تعادل داشتن کلیدی است. شما ممکن است در کلاس درس عالی باشید اما اگر فعالیت های فوق برنامه تان صفر باشد هم جالب نیست.

4- خود را درگیر مدرسه کنید: نباید هر روز لباس هایی با رنگ های با روح بپوشید و یا رهبر فعالیت های شادی بخش باشید تا درگیر مدرسه شده باشید. فقط لازم است در برخی از وقایع جاری مدرسه حضور داشته باشید.

5- ورزش کنید: وقتی حجم کارتان زیاد می شود آسان می توانید ورزش کردن را فراموش کنید ولی حتی هنگامی که درس هایتان سنگین شده هم می توانید به گونه دیگری به فعالیت ورزشی تان ادامه دهید.

6- به دانشگاه توجه داشته باشید: دانستن درباره دانشگاه ها به شما کمک می کند زودتر تصمیم بگیرید که می خواهید به دانشگاهی بزرگ بروید یا به دانشگاه محلی.

7- مراقب معدل تان باشید: معدل تان هم برای شما و هم برای والدین تان مهم است. با داشتن معدل بالا بعد از فارغ التحصیل شدن از مدرسه گزینه های زیادی برای حضور در دانشگاه ها مقابل تان خواهید داشت.

8- کارها را به تأخیر نیندازید: این کار احتمالاً برای تمام دانش آموزان دبیرستان سخت است.

9- سعی کنید در طول تعطیلات آخر هفته بیرون بروید: می توانید با دوستان یا خانواده تان به جایی سرگرم کننده بروید. اگر دوستان زیادی ندارید و یا امکانش وجود ندارد، تعطیلات آخر هفته را استراحت کنید و هر کاری را که دوست دارید انجام دهید.

10- هرگز تسلیم نشوید: این جمله هم کلیشه ای است اما مهم است. دوباره و دوباره تلاش کنید.

به امید موفقیت برای تمامی دانش آموزان در سال تحصیلی جدید (98-97)