جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی امروز یکشنبه مورخ 1397/04/03 در سالن همایش های ابوریحان بیرونی این دانشگاه برگزار شد.

جشنی به نام دانشجویان؛ به کام والدین

شاید هیچ پدر و مادری در دنیا نباشد که آرزوی خوشبختی و کامیابی فرزندانشان را نداشته باشند و از موفقیت های ثمره عشق زندگی خودشان سرمست از شادی، شور و شعف نشوند.

سی امین جشن دانش آموختگی دانشگاه شهید بهشتی امروز یکشنبه مورخ 1397/04/03 در حالی در سالن همایش های ابوریحان بیرونی این دانشگاه برگزار شد که در بدو ورود با شور و اشتیاق کم نظیر دانشجویان و والدین آنان مواجه بودیم.

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی

حدود 700 دانش آموخته دروس علوم پایه و فنی و مهندسی به همراه بیش از یک هزار نفر از خانواده هایشان در این مراسم که برای فارغ التحصیلان فقط یک بار در زندگی روی می دهد؛ جلوه ای خاص به این مراسم داده است به گونه ای که هر چند این جشن شادی و شعف برای جوانان تحصیلکرده این دانشگاه و آینده سازان کشور تدارک دیده شده است اما در اصل این شادکامی به کام والدینی است که با جان و دل، روزها و شب های زندگی را به امید موفقیت های فرزندانشان سپری کرده اند.
دانش آموختگان این مراسم از رشته هایی همچون مهندسی مکانیک و انرژی، علوم شیمی و نفت، مهندسی عمران، آب و محیط زیست، مهندسی برق، علوم ریاضی، علوم زمین، لیزر و پلاسما، معماری و شهرسازی، مهندسی هسته ای، علوم ورزشی و تندرستی، مهندسی و فناوری های نوین، فضای مجازی، تحقیقات پروتئین، علوم محیط، فیزیک، مهندسی علوم و کامپیوتر و علوم و فناوری زیستی هستند که اغلب فارغ التحصیل مقطع کارشناسی می شوند.

در این مراسم رییس دانشگاه شهید بهشتی افزود: امروز نقطه عطفی در زندگی دانشجویان است که در همیشه در بیلان کاریتان به یاد خواهید داشت البته فراموش نکنید که فارغ التحصیلی اتمام کار نبوده بلکه به عنوان سرآغاز مرحله جدیدی در زندگی است.
وی ادامه داد: امروز جشن دانش آموختگی بوده و هرگز خودمان را فارغ التحصیل نمی دانیم چرا که دانش هیچگاه تمام نمی شود بلکه خودمان را آماده برای استفاده بیشتر و بهتر از موقعیت های جدید می کنیم.

در ادامه این مراسم نیز دانش آموختگان مقاطع دکتری، ارشد و کارشناسی در حرکتی نمادین با پرتاب کلاه های فارغ التحصیلی به آسمان سالن همایش های ابوریحان بیرونی دانشگاه شهید بهشتی این فرصت را به خبرنگاران و عکاسان دادند تا از این لحظه به یادماندنی آنان تصاویری برای آینده ثبت و ضبط کنند.

برای دیدن جزئیات مطالب به سایت www.irna.ir مراجعه شود.