تحلیلی بر کنکور 98

همه ی آنچه دانش آموزان پایه ی دوازدهم درباره ی کنکور 98 باید بدانند!!!

برای پایه ی چهارم و پشت کنکوری ها در مورد کنکور بسیار صحبت شده است، دانش آموزان ورودی به پایه ی دوازدهم مغفول واقع شد اند.در حالی که برای پایه ی دوازدهم با توجه به تغییر سیستم نظام آموزشی، کنکور مسأله ی بسیار مهمی می باشد.

بسیاری از مشاوران کنکور هم در مورد آن اطلاعات کافی ندارند، البته یک سری حدسیات و پیش بینی ها در مورد سطح سؤالات کنکور 98 وجود دارد لذا با توجه به این صحبت ها نیاز است کنکور 98 جدی گرفته شود.

• سؤالاتی که اکنون برای بیشتر دانش آموزان سال دوازدهمی ها مطرح می شود:

1.زمان مناسب برای سخت تلاش کردن چه زمانی است؟

توصیه هایی که به این دانش آموزان می شود در چند جمله خلاصه می شود

بهترین زمان: الان... به هیچ عنوان یک روز را هم نباید از دست داد

2.اولین رمز موفقیت

مدیریت استرس و هیجان... استرس داشتن هیچ کمکی به دانش آموز نخواهد کرد و عدم مدیریت استرس لطمه خواهد زد.استرس را با ایجاد انگیزه و هدفگذاری مؤثر می توان مدیریت کرد.

تنها راه مدیریت استرس و هیجان این است که دانش آموز از همین الان بهینه استفاده کند و آجرهایی که برای ساخت خانه ی کنکور! می چیند خوب و منظم بچیند قطعا دو سال بعد یک خانه ی خیلی خوب خواهد داشت.استرس یعنی کج چیدن آجرها و درنتیجه داشتن یک خانه ی کج که نیاز به تخریب دارد.

3.توجه به یادگیری عالی

توجه به یادگیری با کیفیت و عالی جزء اولویت های یک دانش آموز سال دوازدهمی باید باشد

دانش آموز سال دوازدهمی اولین و مهم ترین کارش این باید باشد که به مطالب سال دهم و یازدهم مسلط باشد نه به گذشته فکر کند نه به آینده ی دور.

90% دانش آموزان و داوطلبان کنکور مثال های کتاب درسی را جدی مطالعه نمی کنند و برای آنها برنامه ای ندارند، لذا دانش آموزان سال دوازدهمی با توجه به این مسأله می توانند به آن 10% اضافه شوند.

4.حل تست سراسری مرتبط با سال دهم و یازدهم

دانش آموزان در صورتی که وقت داشتند در کنار مطالب سال دوازدهم هر تست سراسری که مرتبط با سال دهم و یازدهم بود حل کنند، بعد از مطالعه ی مثال ها و تمرین های کتاب درسی و امتحانات تشریحی نوبت حل تست های سراسری سال های گذشته ی مرتبط با سال دهم و یازدهم می باشد.