کسب رتبه ششم در آزمون واترلو کانادا توسط دانش آموز روژان قلی زاده متوسطه دوره اول سرای دانش انقلاب

افتخاری دیگر توسط دانش آموزان متوسطه دوره اول سرای دانش واحد انقلاب

انجمن ریاضی دانان جوان هجدهمین دوره آزمون واترلو كانادا 2018 را برگزارکرد.  این دوره از آزمون در روز جمعه ۲۲ خرداد در گرید (سطح) ۷ و ۸ گاووس ویژه دانش آموزان ابتدایی و متوسطه دوره اول بصورت همزمان برگزار شد.

نتایج آزمون از طریق سایت انجمن ریاضیدانان جوان www.anjoman.ir اعلام شد و به پذیرفته شدگان این آزمون گواهینامه از سوی دانشگاه واترلو اعطاء شد.

آزمون واترلو كانادا از 16 سال پیش هر ساله در حدود ۶۰ كشور برگزار می شود و انجمن ریاضیدانان جوان ایران به عنوان نماینده ایران این آزمون را برگزار می کند. این آزمون یکی از برجسته‌‌ترين آزمون‌های رياضی دنيا است و پس از شرکت دانش آموزان پاسخ نامه‌ها برای دانشگاه واترلوی كانادا ارسال می شود. نتایج در مردادماه اعلام شده و شركت‌كنندگان در آزمون گواهي شركت در اين آزمون را دریافت کردند.

علت انتخاب گرید ۷ و ۸ گاووس نیز به درحه بندی دانش آموزان از سوی این دانشگاه بازمی گردد و برای مقطع ابتدايي و متوسطه دوره اول درجه يا گريد ۷ و ۸ و نام اين گريد هم «گاووس» از که نام یک رياضيدان انتخاب شده است.

روژان قلی زاده دانش آموز افتخار آفرین پایه هشتم متوسطه دوره اول سرای دانش واحد انقلاب موفق به کسب رتبه ششم در این آزمون شد .

هزاران تبریک به خانواده محترم قلی زاده