طرح واکسیناسیون توام

واکسیناسیون توام در سن ۱۴ الی ۱۶ سالگی به عنوان یکی از برنامه‌های سلامت مدارس مطرح می باشد.

واکسیناسیون قدرت دفاعی بدن را افزایش می دهد و انسان را در مقابل برخی از بیماریهای خطرناک وکشنده از جمله دیفتری و کزاز ایمن می سازد .

واکسیناسیون توام در سن ۱۴ الی ۱۶ سالگی به عنوان یکی از برنامه‌های سلامت مدارس مطرح بوده و دانش آموزان پایه دهم متوسطه قبل از ثبت نام در مدارس واکسینه می‌شوند. افزایش مصونیت دانش‌آموزان و تداوم برنامه ایمن سازی از طریق کنترل و تکمیل واکسیناسیون از اهداف کلی این طرح می‌باشد.
مرکز مبارزه با بیماری‌ها در هر کشور بسته به سطح ایمنی عمومی و بیماری‌های خطرناک شایع برنامه واکسیناسیون خاصی را برای کودکان و بزرگسالان تنظیم می‌کند.
در راستای اطلاع‌رسانی طرح واکسیناسیون دانش‌آموزان سنین ۱۴ الی ۱۶ سال،
مجموعه آموزشی سرای دانش واحد سیدخندان به اطلاع اولیاء محترم و دانش‌آموزان گرامی می‌رساند جهت انجام واکسیناسیون توام می‌توانند به مراکز بهداشتی مراجعه نمایند.

تمامی دانش آموزانی که سال نهم خود را به پایان رسانده اند برای ورود به دوره متوسطه (فنی ،حرفه ای ، کار و دانش و مدارس دولتی ،غیر دولتی و ...) باید این واکسیناسیون را انجام دهند .

نزدیک ترین مراکز بهداشتی-درمانی به منازل دانش آموزان، واکسن توام "دیفتری-کزاز"را به طور رایگان به دانش آموزان پایه دهم متوسطه تزریق می کنند .

لازم به ذکر است همراه داشتن کارت واکسن برای تکمیل ثبت نام الزامی است.