روزی با دانشگاه تهران

امسال هم مانند سال گذشته دانش آموزان می توانند روزی را با دانشگاه تهران همزمان با انتخاب رشته کنکور 97 داشته باشند.

همزمان با ایام انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری دانشگاه‌ها، مراسم «روزی با دانشگاه تهران» در برخی از پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در راستای ارتباط دانشگاه و جامعه، آشنایی مردم به‌ویژه دانش آموزان با فضای دانشگاه، نشان دادن فضای علمی با نشاط و به‌منظور ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به «دانشگاه تهران» نماد آموزش عالی ایران مراسم «روزی با دانشگاه تهران» طراحی شده است.

در این مراسم که به صورت رایگان  روز دوشنبه 8 مرداد از ساعت 9 تا 16 برگزار می‌شود، افراد علاقه‌مند برای آشنایی با دانشگاه تهران، رشته‌های تحصیلی، اعضای هیئت علمی، مفاخر، دستاوردها، امکانات و تجهیزات آن می‌توانند از دانشگاه دیدن کنند.

گفتنی است در این مراسم یک‌روزه تورهای بازدید از مراکز علمی، فرهنگی و تاریخی دانشگاه تهران، نشست‌های تخصصی در خصوص معرفی رشته‌های تحصیلی و زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی و برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای دانش آموزان، داوطلبان ورود به دانشگاه و خانواده‌های آنان تدارک دیده شده است.

اهداف برنامه روزی با دانشگاه تهران:

۱- آشنایی داوطلبان آزمون سراسری با رشته‌های تحصیلی دانشگاه تهران

۲- آشنایی با امکانات و تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای دانشجویان

۳- معرفی امکانات، موقعیت، جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه تهران برای دانش آموزان، خانواده ها و مربیان

۴- آشنایی با فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه تهران

۵- معرفی قطب‌های علمی دانشگاه تهران برای جذب دانش آموزان برتر