گزارش تصویری از روز باز دانشگاه تهران

در تاریخ 8 مرداد 97 تمامی کادر و دانش آموزان دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان از دانشگاه تهران بازدید کردند.

برنامه " روزی با دانشگاه تهران "، صبح روز دوشنبه 08 مرداد ماه سال 1397 از ساعت 9 الی 16 برگزار شد.

هدف از اجرای این برنامه، آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری با رشته‌ های دانشگاهی، ارتباط دانشگاه و جامعه، آشنایی مردم به‌ویژه دانش آموزان با فضای دانشگاه، نشان دادن فضای علمی با نشاط و به‌منظور ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به «دانشگاه تهران»بود.

این برنامه با داشتن آیتم های متنوعی همچون سخنرانی معرفی رشته های مختلف مهندسی توسط اساتید برتر این رشته ها و بازدید از آزمایشگاه های منتخب و کتابخانه دانشکده ادبیات و علوم انسانی همراه با پذیرایی برگزار شد.

این برنامه با استقبال گسترده دانش آموزان و دبیران مدارس سرای دانش همراه بوداین برنامه با همکاری اساتید محترم، همکاران ارجمند و دانشجویان فعال دانشگاه به سرانجام رسید.