کارگاه هنر متفاوت در تابستان

در کارگاه هنر تابستان متوسطه دوره اول سرای دانش (انقلاب)در پایه نهم یکی از تکینک های پتینه را توسط دبیر درس هنر خانم مهدیس احمدی به دانش آموزان آموزش داده شد مراحل کار بدین صورت بود که در ابتدا دانش آموزان طرحی را روی صندوقچه چوبی به وسیله چسب چوب چسباندند ، سپس لایه نازکی از چسب چوب را روی طرح زدند تا در هنگام سمباده کشی طرح مورد نظر از بین نرود. بعد از این مرحله به وسیله سمباده نرم اطراف طرح را سمباده کشی کردند و در مرحله آخر و مهم ترین قسمت کار ادامه طرح را با رنگ اکریلیک نقاشی کشیدند و در انتها اسپری جلا روی سطح کار زدند.

نمایشگاه کارگاه هنر در متوسطه دوره اول سرای دانش (واحد انقلاب)

در کارگاه هنر تابستان پایه هشتم نقاشی روی سفال با هدف آشنایی دانش آموزان با سفالینه های ایران باستان و طرح های روی آن آموزش داده شد. ابتدا دانش آموزانرنگ مورد علاقه خود را روی سطح سفال ها زدند. در ادامه طرح خلاقانه خود را روی سطح آن انتقال داده و بوسیله رنگ اکریلیک رنگ آمیزی نمودند. در انتها برای زیبایی بصری بیشتر روی کار را ترنسفر چسباندند و برای براق شدن کار از اسپری جلا استفاده کردند.

نمایشگاه کارگاه هنر در متوسطه دوره اول سرای دانش (واحد انقلاب)

در کارگاه هنر تابستان پایه هفتم دانش آموزان نقاشی روی پارچه را آموزش دیدند . بدین صورت که ابتدا کار خود را با شابلون استنسیلکه با هدف آشنایی با رنگ بود آغاز کردند و در جلسات بعد طرح مورد نظر را روی شال خود انتقال داده و با سایه روشن آموزش داده شده در همین کلاس ، رنگ آمیزی کردند. برای تثبیت رنگ می توان پارچه را از پشت اتو کشید.