عید قربان تا غدیر

برگزاری جشن اعیاد قربان و غدیر در دبستان دخترانه پرسش

پیامبر صلی  الله علیه و آله می فرمایند : هرکس نیتش صادق باشد ، اولین قطره از خون قربانی اش ، کفاره همه گناهان او است.

امام صادق علیه السلام می فرمایند: روز غدیر خم عید بزرگ خداست ، خدا پیامبری مبعوث نکرده، مگر این روز را عید گرفته و عظمت آن را شناخته و نام این روز در آسمان ، روز عهد و پیمان و در زمین ، روز پیمان محکم و حضور همگانی است.

به مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر جشن با شکوهی با حضور مدیر مجموعه، معاونت آموزشی ، سایر پرسنل و کلیه دانش آموزان برگزار شد. . در ابتدا مدیر دبستان با تبریک اعیاد مذهبی به شرح شان عید قربان و غدیر پرداختند و از دانش آموزان خواسته شد در مورد اعیاد برای سایرین صحبت کنند و در مورد آن نقاشی بکشند ، که با استقبال بی نظیر دانش آموزان مواجه شد. به آثار برگزیده جوایزی اهدا شد و مراسم با پذیرایی از حاضران در جشن به اتمام رسید. در پایان دانش آموزان از این جشن به عنوان خاطره ای شاد و مفرح یاد کردند.

عید قربان تا غدیر