دانش آموزان برای تقویت حافظه ی خود در ایام امتحانات نوشتار زیر را مطالعه کنند!!!
بشر هر روز کارهای جدیدی را برای تقویت حافظه انجام می دهد و دانشمندان نیز مرتبا به اطلاعات تازه ای در رابطه با عملیاتی بودن این روش ها دست می یابند.حافظه پروسه پیچیده ای از فعالیت های متفاوت در مغز است.همه ی افراد در دوره ای از زندگی دغدغه ی درس خواندن دارند و همواره در پی رسیدن به راههای درست آن هستند.
یکی از نکات مهم برای نتیجه ی خوب گرفتن، داشتن حافظه ای قوی می باشد. علاوه بر استفاده از تکنیک های جدید باید به سلامت جسم و روح خود نیز توجه نمایید تا بتوانید نتایج خوبی کسب نمایید. در اول کار برای خود هدف گذاری و برنامه ریزی کنید و به خودتان انگیزه بدهید تا بتوانید درس را به نحو احسن بخوانید.
عوامل زیر در تقویت حافظه بسیار مؤثر است :
محیط مناسب
یکی از عوامل ابتدایی که در تقویت حافظه برای درس خواندن موثر است، محیطی است که شما در آن درس می خوانید. باید مکانی را انتخاب کنید که در آن راحت باشید و از صداها و تصاویر مزاحم و عواملی که حواس را پرت می کنند دور بمانید مثل تلویزیون، موبایل، روزنامه و غیره.محققان ثابت کرده اند که اگر گاهی جای ثابت درس خواندن خود را عوض کنید می تواند بازدهی بالایی برایتان داشته باشد.
تغذیه ی مناسب
سعی کنید حتما صبحانه بخورید بخصوص در ساعات اولیه ی صبح و در آن از مواد مغذی استفاده کنید. خوردن مواد مختلف به فاصله های کم، استفاده زیاد از سردی جات مانند ماست ترش، دوغ، پنیر، گوشت گاو و… بر حافظه تاثیر منفی می گذارند.
برای تقویت حافظه، مصرف آنتی اکسیدان ها (مثل میوه و سبزی ها) که از سلولهای بدن دفاع و آنها را تغذیه میکند، پیشنهاد می شود.
خواب کافی
خواب مناسب، استراحت، تغذیه مناسب و منظم، مزاج مرتب، مطالعه در زمان مناسب ( نه بلافاصله بعد از صرف غذا ) خوردن مقدار مناسبی از خرما یا کشمش، عسل و گردو به همراه پنیر، آجیل به مقدار کم، تنفس عمیق در هوای سالم و ورزش صبحگاهی، استفاده از شیر یا شیر کاکائو در صورت امکان، استراحت نیم ساعته در نزدیکی ظهر، بیدار ماندن بعد از نماز صبح یا بعد از طلوع آفتاب، خودداری از خواب نزدیک غروب آفتاب موجب نشاط و فعالیت مغز و طبیعتا تقویت حافظه برای درس خواندن می شود. استفاده از مقدار کمی زنجبیل در غذاها ( به جای ادویه دیگر یا همراه آنها نیز مفید است.
پیام بگذارید