کسب مقام در مسابقات منطقه ای طناب زنی

کسب مقام سوم و پنجم دانش آموزان دبستان پرسش در مسابقات طناب زنی

مسابقات طناب زنی

با عنایت به نظر مساعد وزیر محترم آموزش و پرورش به فعالیت های ورزشی، همچنین برنامه ریزی و اهتمام معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش کشور در جهت گسترش و ترویج ورزش های پایه و ایجاد تحرک در ورزش مدارس و در راستای تشکیل انجمن طناب زنی مدارس در قالب اجرای طرح آموزش طناب زنی در مقطع تحصیلی ابتدایی بعنوان نقطه عطفی در معرفی و گسترش ورزش طناب زنی به منظور تأمین سلامت جسمانی و نیازهای حرکتی دانش آموزان کشور عزیزمان، دستورالعمل اجرای مسابقات طناب زنی در سال تحصیلی  1390 و همسو با اهداف فدراسیون ورزش مدارس کشور در بعد قهرمانی و در جهت ایجاد وحدت رو یه با قوانین انجمن  طناب زنی کشور و فدراسیون های طناب زنی آسیا و فدراسیون جهانی طناب زنی تهیه و تدوین شده است. شایان ذکر است قوانین مسابقات با در نظر گرفتن توانایی های دانش آموزان، مربیان طناب زنی و نظرات مدرسان و صاحب نظران در رشته طناب زنی تهیه و تدوین شده است.

کسب مقام در مسابقات طناب زنی منطقه 5

در مسابقات طناب زنی منطقه 5 تهران دانش آموزان آمیتیس حجه الاسلامی پایه سوم  موفق به کسب مقام سوم  در شاخه ی طناب زنی با حرکات نمایشی و دینا قراگوزلو پایه پنجم موفق به کسب مقام پنجم در شاخه جاگینگ شدند این افتخار آفرینی را به نمامی پرسنل و دانش آموزان دبستان پرسش تبریک عرض می کنیم.

و با سپاس فروان از مدیر و مربی ورزش دبستان که تلاش ها و آموزشات فراوانشان باعث کسب این افتخارات شد.

کسب مقام در مسابقات طناب زنی

setayesh mohammadian