8 مزیت شگفت انگیز یادگیری از طریق فیلم آموزشی

یکی از مهم ترین راهکارهای افزایش بهره وری مطالعاتی و آسان تر شدن آموزش یک مبحث، دیدن فیلم های آموزشی می باشد.

بسیاری از دانش آموزان از سرعت پیشروی بسیار کند خود ناراضی هستند و برگه های کتاب های کمک آموزشی بویژه درسنامه های خیلی حجیم و کتاب های چندین و چند صفحه ای آنها خیلی دیر ورق می خورد و پس از مطالعه کامل و حتی چندباره مطالب هنوز از یادگیری خود اطمینان ندارند و این موضوع باعث ایجاد استرس و فشار بیشتر روی دانش آموز می شود . یکی از مهم ترین راهکارهای افزایش بهره وری مطالعاتی و آسان تر شدن آموزش یک مبحث دیدن فیلم های آموزشی می باشد، از این طریق شما مطالب را بهتر می آموزید، در نتیجه حل تست ها و سوالات زمان بسیار کمتری از شما می گیرد.

در اینجا مهم ترین مزیت های یادگیری از طریق فیلم آموزشی اشاره شده است :

1- از زمان خود به بهترین شکل ممکن می توانید استفاده کنید: با توجه به اینکه بسیاری از دانش آموزان معمولا خیلی سخت با درسنامه کتاب های کمک آموزشی ارتباط برقرار می نمایند ، باید وقت زیادی را صرف خواندن درسنامه نمایند و در انتهای زمان مطالعاتی نیز در حل تست ها و سوالات با مشکل روبرو می شوند و خیلی اوقات از پیشروی کند خود ابراز نارضایتی می نمایند و وقت کافی برای رساندن خود به مباحث آزمون را ندارند. دیدن فیلم های آموزشی سرعت دانش آموزان را چندین برابر افزایش می دهد.

2- به مهم ترین سوالات یک مبحث به راحتی دسترسی پیدا می کنید: دبیران جهت ضبط فیلم های آموزشی ، سعی می کنند تمام منابع آموزشی را زیر و رو کرده و بهترین و مهم ترین سوالات را در فیلم آموزشی خود قرار دهند و به بهترین روش ممکن آن را حل نمایند ، در نتیجه شما به راحتی و بدون زحمت به مهم ترین سوالات یک مبحث دسترسی پیدا می کنید.

3- بهترین و بروزترین روش های حل سوال را در فیلم های آموزشی یاد می گیرید: شما می توانید برای آموزش کامل یک مبحث ، چندین فیلم از بهترین دبیران را ببیند ، در نتیجه هر مبحث را با چند بیان و زاویه دید مختلف مشاهده می نمایید و بهترین روشی که ترجیح می دهید را برای حل سوالات انتخاب می کنید.

4- تدریس یک مطلب در کمترین زمان ممکن توسط دبیر: دبیران جهت جلوگیری از خسته کننده بودن فیلم های آموزشی مجبورند در کمترین زمان ممکن یک مطلب را ارائه دهند و این به نفع شماست که می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن یک مطلب را فراگیرید.

5- شخصی کردن یادگیری به آموزش بهتر شما کمک می کند : با توجه به شناختی که پس از آزمون ها و امتحاناتی که از خود پیدا می کنید ، در قسمت هایی از یک مبحث که نیاز بیشتری به آموزش دارید ، فیلم های آموزشی بیشتری مشاهده می نمایید و یادگیری ناقص خود را به یادگیری کامل تبدیل می کنید.

6- هر زمان که تمایل دارید می توانید فیلم های آموزشی را مشاهده کنید: از ویژگی های مهم فیلم های آموزشی این است که در حین آموزش از این طریق می توانید فیلم را متوقف نمایید و یا حتی جایی که متوجه نشده اید را چندین بار مرور کنید تا بطور کامل مطلب را فرا گیرید و همچنین از بعضی مطالب که ساده تر هستند گذر کنید.

7- بهتر یاد می گیرید چون در یادگیری از طریق  فیلم ، حس شنوایی و بینایی شما فعال است : باتوجه به فعال و درگیر بودن حس شنوایی و بینایی یادسپاری و یادآوری مطالب خیلی راحت تر صورت می گیرد ، و برخلاف درسنامه های خسته کننده و حوصله سربرکتاب های کمک آموزشی که فقط حجم زیادی دارند ، یادگیری از آنها بسیار راحت تر است.

8- علائم تصویری در فیلم های آموزشی به شما کمک شایانی می کند : در فیلم های آموزشی معمولا دبیران از تصاویری استفاده می نمایند و روی تصاویر توضیح می دهند ، که این مطلب به آموزش بهتر دانش آموزان کمک می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.kanoon.ir مراجعه شود.