برگزاری اردوی تفریحی ویژه کادر آموزشی و اجرایی متوسطه دوره اول سرای دانش (انقلاب)

خوشبختی و آرامش همین در کنار هم بودن هاست

کوهنوردی لذت چشیدن شادی در اوج بلندی هاست.

بیایید یاد بگیریم از زندگی لذت ببریم ، خوشبختی و آرامش همین در کنار هم بودن هاست، همین دوست داشتن هاست......

یادمان باشد همین ثانیه هاییست که در شتاب زندگی گمشان کرده ایم.

حال تصمیم گرفتیم ، از زمان استفاده کنیم و کادر اجرایی و آموزشی در کنارهم ، یک اردوی تفریحی برای تقویت روحیه و آمادگی برای شروع پر انرژی نیمسال دوم در روز سه شنبه 11 دی ماه 97 را تجربه کنیم.

اردوی مان را از مدرسه شروع کردیم و به یکی از محله های قدیمی و خوش آب و هوای تهران، در منطقه شمیران، دربند یکی از تفرجگاههای زیبای شهر تهران رفتیم.

برای لذت بردن از زیبایی های طبیعت و هوای دلنشین ، مسیر کوهپیمایی را طی کردیم و بعد از حدود 40 دقیقه پیاده روی  برای استراحت به یکی از سفره خانه های سنتی رفتیم. سپس به ایستگاه تله سیژ که یکی از تفریحات هیجان انگیزی که حدود ۴۰ سال پیش در این منطقه ی تفریحی فراهم آورده شده است، رسیدیم و با استفاده از تله سیژ  منظره چشم نواز و کوهستانی دربند را مشاهده کردیم.

این تفریح با دوستان و همکاران سبب تعامل بیشتر و تقویت روحیه همکاری در کنار داشتن لحظاتی شاد و مفرح برای تک تک افراد  گشت.