آموزش ورزش والیبال به صورت پایه ای

آموزش ورزش پر هیجان والیبال در دبستان سرای دانش واحد مرزداران

والیبال ورزشی است که می تواند توسط افراد مختلف در تمام سطوح سنی مورد استفاده قرار گیرد. می توان آن را در تمام طول سال و همچنین داخل و خارج از منزل انجام داد. والیبال بازی کردن علاوه بر تجربه ی هیجان و لذت بردن، منافع بسیاری دارد.

فواید ورزش والیبال برای نوجوانان و حتی کودکان اثبات شده است و بسیار مورد توجه جوامع پیشرفته امروزی قرار دارد. با داشتن سطح متوسطی از فعالیت جسمانی می‌توان کیفیت زندگی و سلامتی‌ را به طور چشمگیری افزایش داد. در کنار دنبال کردن یک رژیم متعادل، انجام ورزش والیبال به طور منظم و برای ۴۵ دقیقه در هر مرتبه، روشی عالی برای بهبود قدرت و سلامتی بدن است.

در دبستان سرای دانش واحد مرزداران، دانش آموزان پایه های دوم و سوم این ورزش پر هیجان را در زنگ ورزش خود از پایه یاد می گیرند.آقای "مرتضی صادق سادات" دبیر ورزش همه ی پایه های دبستان مرزداران، آموزش این ورزش پر طرفدار را عهده دار هستند.

فواید والیبال برای کودکان 8-10 سال:

سوزاندن کالری : ورزش والیبال یکی از ورزش های مفرح است که به چربی سوزی و سوزاندن کالری بدن کمک می کند.

تخلیه انرژی های منفی و افزایش شور و نشاط  بدن : این ورزش سطح انرژی داننش آموزان را افزایش داده و به بهبود کلی عملکرد‌شان کمک می‌کند.

تقویت سیستم عضلانی : ورزش والیبال باعث بهبود همکاری میانِ دست و چشم شده و در تقویت واکنش‌های سریع بدن موثر است.

تقویت اعصاب و روان : همانند تمام فعالیت‌های جسمانی، والیبال نیز به بهبود سلامت روان و افزایش سلامت استخوان‌ها و مفاصل کمک می‌کند.

در ادامه تصاویری از تمرین های والیبال دانش آموزان پایه سوم شکوهی و دوم شاپرک را با هم می بینیم.

آموزش ورزش والیبال به صورت پایه ای"کلاس دوم شاپرک"

"کلاس سوم شکوهی"

منبع: وب سایت سیمای سلامت