نظریه ی کایزن

توضیح اصل کایزن و رئوس هدف گذاری برای دانش آموزان و اموزش مراحل تصمیم راهبردی

3-  بخش بعدی جدول « کارایی که این هفته دارم » هست این جدول زود تر از قسمت های دیگه پر میشه چون از هفته قبل از هر تکلیفی که دبیراتون تعیین می کنن و یا آزمونی را مشخص می کنن شما تو جدول کارایی که این هفته دارم می نویسین .

4- بخش بعدی کادر « دلم می خواد بگم که » هست که این کادر رو اینجا گذاشتیم که شما بتونین احساس خودتون رو توش بنویسین . شما تو این کادر می تونین هر کسی رو مخاطب قرار بدین و چیزی که دوس دارین رو بهش بگین یا برای خودتون یه جمله قشنگ و تاثیر گذار بنویسین .

5- قسمت بعدی کادر « نمره هایی که این هفته گرفتم » هست . نمره های شما در واقع خروجی  مطالعه شماست برای اینکه این خروجی ها بهش توجه بشه و کنترل بشه نمره هایی که تو هر هفته بهتون اعلام میشه رو تو این قسمت بنویسین ! چه نمره های خوب و چه خدای نکرده نمره های بد !

6- تو یه قسمت کادر « کارای مثبت این هفته » رو گذاشتیم شما کارهای خوبی رو که تو این هفته انجام دادین و باعث شده نتیجه خوبی ازش بگیرین رو بنویسین که همیشه یادتون باشه .

7- کادر « یام باشه هفته بعد ... » رو واسه ی این گذاشتیم که اگه اشکالی تو کارای این هفته شما بود که باید تو هفته بعد اصلاح میکردیم رو یادداشت کنین .

8- اما جدول « آنچه گذشت » ، این جدولیه که توسط مشاورتون به طور هفتگی کنترل میشه پس برای کامل کردن اون خوب دقت کنین . وقت کامل کردن ستون های شنبه ، یکشنبه و ... هر زور قبل از خوابه ! شما تو این جدول اول تو ستون نام درس ، اسم درسهاتونو می نویسین ( بهتره اول دروس خواندنی و بعد دورس تمرین کردنی مثل ریاضی و ... بنویسین ) و بعد در هر روز تعداد ساعت مطالعه هر درسو روبروش می نویسین و در نهایت جمعه شب ها حاصل جمع سطر و ستون جمع رو محاسبه می کنین و مینوسین .

خانه های سطر جمع نشون میده که شما در هر روز کل درس ها رو چقدر خوندین و ستون جمع نشون میده هر درس رو در کل هفته چقدر خوندین ! واضحه که اگه عدد ها رو درست بنویسین و جمع بزنین باید مجموع عددهای سطر و ستون جمع یکسان بشه !

برای آدمای مختلف فرق میکنه ! خوب حالا که توضیحاتم کامل شد بی بهانه پیش به سوی اول  شدن

نظریه ی کایزن

آرزومند " بهترین بودنتون " مشاورتون