پیام تبریک فرا رسیدن سال نوی میلادی 2019

مدیریت و معاونین و پشتیبانان دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان، به مناسبت فرا رسیدن سال نوی میلادی 2019 در پیامی، به تمامی دانش آموزان ارمنی و مسیحی مدارس سرای دانش تبریک گفتند.

پیام تبریک فرا رسیدن سال نوی میلادی 2019

فرا رسیدن سال نو میلادی و تولد حضرت عیسی ابن مریم (ع)، تجلی و تبلور کمال آزادگی انسان در پناه رحمت الهی بر تمامی دانش آموزان جهان و به ویژه دانش آموزان ارمنی و مسیحی مجموعه مدارس سرای دانش مبارک باد.

پیام تبریک فرا رسیدن سال نوی میلادی 2019

حضرت مسیح (ع) از دامان مطهر و زکیه حضرت مریم مقدس (ع) پا به عرصه گیتی نهاد تا در هنگامه غلبه خلقیات حیوانی بشر، معابد مملو از نفسانیات شیطانی را با گوهر تعالی بخش انسان جلا دهد و مبشر ظهور حضرت احمد (ص) باشد.محبت و مهربانی این پیامبر عظیم الشان به بندگان الهی از جنس ظهور محبت خداوند بر مخلوقات بود و در پرتو مهربانی به بشریت، محبت حق تعالی را عاشقانه جستجو می‌کرد. امید است این ایام الهی با افزایش معرفت بشری حلقه‌های اعتصام به‌حبل الله باشد.