۹ فایده شگفت انگیز یادگیری زبان انگلیسی که شما را غافلگیر خواهد کرد!!

تصمیم به یادگیری زبان انگلیسی در هر مقطعی از زندگی ایده فوق العاده ای است.

تصمیم به یادگیری زبان انگلیسی در هر مقطعی از زندگی ایده فوق العاده ای است. طبق تحقیقات علمی، یادگیری زبان مزیت های شگفت انگیزی خواهد داشت. یکی از کاربردی ترین زبان های موجود در دنیا، زبان انگلیسی است. فواید یادگیری زبان بسیار است.

در سرتاسر جهان زبان انگلیسی انتخاب اول بسیاری از کشورهای پیشرفته و صنایع گوناگون است. با درک زبان انگلیسی طیف گسترده ای از فرهنگ های متنوع در اقصی نقاط کره زمین قابل فهم و تحلیل خواهند بود. به طور خلاصه، فهم این زبان مزیت هایی بیکران خواهد داشت.

در این مقاله، چند فایده از فواید یادگیری زبان را توضیح خواهم داد. بدون شک برخی از آنها شما را غافلگیر خواهند کرد!!

۹ فایده شگفت انگیز یادگیری زبان انگلیسی که شما را غافلگیر خواهد کرد!!

1- ذهن را هشیارتر می کند:

یادگیری هر زبانی ذهن شما را فعال و آماده مقابله با چالش ها می کند. در واقع با این کار فعالیت ها و ابعاد جریان های الکتریکی نورون های مغز دستخوش تغییراتی خواهند شد. اصلاً مهم نیست از چه سنی یادگیری را آغاز می کنید اما باید بدانید در هر مقطعی که این کار را انجام دهید، ذهن خود را پرورش خواهید داد. (البته یادگیری زبان انگلیسی اگر از سنین کودکی شروع شود، مزایای شگفت انگیزی به همراه خواهد داشت.)

2- فرصت های شغلی بهتر و بیشتر:

زبان انگلیسی ممکن است زبان رسمی و یکتای جهان نباشد، اما زبان پیش فرض تعداد بیشماری از کشورها بوده و از آن برای برقراری ارتباط بین المللی استفاده می شود. از آن گذشته، اگر به آگهی های استخدامی اکثر شغل ها نگاهی بیندازید در لیست نیازمندی های احراز، دانش زبان انگلیسی در جایگاه های اول گرفته است که اهمیت آنرا نشان می دهد.

در این ۳ محیط (کسب و کار ـ علم ـ اینترنت) زبان انگلیسی جزو اولویت هاست.

3- تحصیل در برترین مدرسه ها و دانشگاه های جهان:

همانند یافتن شغل بهتر، یکی دیگر از برتری های یادگیری زبان انگلیسی فرصت تحصیل در بهترین مدرسه ها و دانشگاه هاست. اگر رویای تحصیل در دانشگاهایی مانند هاروارد، استنفورد، آکسفورد، کمبریج و MIT را در سر می پرورانید، دانستن زبان انگلیسی حتمی خواهد بود. طبق تحقیقات صورت گرفته انتظار می رود تا ۱۰ سال آینده، چیزی نزدیک به ۲ میلیارد نفر در سطح جهان زبان انگلیسی را یاد بگیرند.

4- نویسنده بهتری خواهید شد:

یکی از بهترین راه ها برای درک زبان انگلیسی نوشتن آن است. هرچه بیشتر بنویسید ریزه کاری ها و ظرایف آن زبان را بهتر متوجه خواهید شد. با این کار کتابخوان بهتری شده و نهایتاً قوه تخیل خود را تقویت می کنید. در دبستان برای یادگیری بهتر زبان از دانش آموز خواسته می شود تا الفبا را بارها و بارها روی کاغذ بنویسد. اتفاقی مشابه در دوران بزرگسالی و هنگام یادگیری زبان انگلیسی می افتد، با این تفاوت که فرد با تکیه بر دانش گسترده خود کلمات را تبدیل به جملات می کند. با تمرین، جملات پیش و پا افتاده به جملات پیشرفته تبدیل می شوند، در نهایت می بینید به راحتی می توانید آنچه در ذهنتان می گذرد را به زبان انگلیسی روی کاغذ بیاورید.

5- افزایش تمرکز:

پژوهش های اخیر نشان می دهند افراد دو زبانه یا چند زبانه، دقت و تمرکز بیشتری نسبت به دیگر افراد دارند. علت این موضوع نیز تفکر به دو زبان و تغییر مداوم میان زبان مادری و زبان دوم است که منجر به افزایش تمرکز می شود. افزایش تمرکز فرد از به کارگیری دو مهارت به دست می آید؛ دقت زیاد به یادگیری زبان انگلیسی و صحبت کردن. فقدان هر یک سبب ایجاد خلل در یادگیری خواهد شد. هنگام صحبت کردن می بایست به جزییات توجه کرده و کلمات را درست جمله بندی کنیم، در صورتیکه در زبان مادری بدون نیاز به تفکر جمله را به زبان می آوریم.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً به وب سایت www.afaq-lc.com مراجعه شود.