اردوی دانش آموزی به "باغ کتاب"

برگزاری اردوی دانش آموزی به "باغ کتاب" در دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران

روز چهارشنبه مورخ 1397/10/12 دانش آموزان پایه های چهارم و پنجم و ششم دبستان پسرانه ی سرای دانش واحد مرزداران، به اتفاق پشتیبانان و دبیران از "باغ کتاب" بازدید کردند.

باغ کتاب تهران با شعار «کشف کن، تجربه کن یاد بگیر» فعالیت خود را شروع کرده است .

اهداف باغ کتاب تهران:

• ارتباط حضوری مخاطب با کتاب در محیطی مفرّح و آرام؛
  • ایفا نقش به‌عنوان یک هماهنگ‌کننده در فرایند تولید و انتشار؛
  • ارتقای استانداردهای تولید و نشر؛
  • افزایش تعامل تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان نشر؛
  • ترویج نوآوری‌ها و فناوری‌های حوزه نشر؛
  • دسترسی مخاطبان بین‌المللی به منابع اسلام و ایران و انقلاب اسلامی؛
  • حضور مؤثر و آبرومند در فضای بین‌المللی کتاب.
  • ایجاد یک مرکز چند منظوره علم و سرگرمی برای کودکان و نوجوانان

اردوی دانش آموزی به

هم چنین در باغ کتاب، یک فضای اختصاصی برای کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شده‌است که در آن علاوه بر عرضهٔ مستقیم کتاب و محصولات فرهنگی و جذاب مناسبِ این دورهٔ سنی، امکان بازی و سرگرمی نیز برای آنها فراهم می‌شود.

اردوی دانش آموزی به

علاوه بر این موارد؛ تندیس شهدای هسته ای کشورمان در بخشی از باغ کتاب به منظور تکریم ایشان قرار گرفته است.

اردوی دانش آموزی به

علاقمندان به بازدید از این فضای جذاب علمی و فرهنگی و پژوهشی می توانند هرروزه از ساعت 9 صبح الی 21  به آدرس " بزرگراه شهید همت، مسیر شرق به غرب، بعد از خروجی بزگراه حقانی، خروجی باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب تهران " مراجعه کنند.

منبع: وب سایت باغ کتاب و خبرنامه نیوز