آموزش با طعم حضور اولیا

آموزش درس گوش و شنوایی علوم پایه پنجم دبستان پرسش با حضور اولیا

به منظور یادگیری بهتر دانش آموزان پایه پنجم در درس علوم (گوش و شنوایی) و ایجاد محیط جدید آموزشی از یکی از اولیا محترم دانش آموزان که در این رشته تحصیل کرده اند ، درخواست شد تا برای تدریس تکمیلی فصل چه خبر 2 علوم و توضیح نکاتی بیشتر از کتب درسی در کلاس حضور داشته باشند تا با آموزش های مفید خود کلاس درس را برای تمامی دانش آموزان جذاب تر کنند.

آموزش با طعم حضور اولیا

نحوه ی آموزش نیز با آوردن ماکت گوش شروع شد و با تشریح دقیق قسمت های مختلف گوش کلاس درس حال و هوای جدیدی به خود گرفت.

از دیگر مباحثی که در این کلاس به دانش آموزان تدریس شد می توان به آشنایی دانش آموزان با افرادی که مشکلات شنوایی داشتند، نحوه ی شنیدن اصوات و ضررهای قرارگیری در محیط های پر سر و صدا اشاره کرد.

نکته ی جالب این کلاس حضور دانش آموز مهمان به منظور آموزش نحوه ی صحیح برخورد با افرادی که مشکل شنوایی داشتند ، بود . دانش آموزی که هم سن و سال بقیه بود ولی کمی متفاوت با آنها و همین تفاوت او باعث شد تا همه ی دانش آموزان نحوه ی درست برخورد با چنین افرادی را به خوبی یاد بگیرند.