اردوی دانش آموزی به "شهربازی ژوپیتر"

اردوی تفریحی دبستان مرزداران به "شهر بازی ژوپیتر"

دانش آموزان پایه پیش دبستان و اول البرز و اول الوند دبستان سرای دانش واحد مرزداران به اتفاق دبیران و پشتیبانان خود به شهر بازی ژوپیتر واقع در مجتمع تجاری فرهنگی کوروش رفتند.

اردوی دانش آموزی به

شهربازی ژوپیتر تقریبا جزء یکی از شهر بازی‌های سرپوشیده جدید تهران هست. در کنار تعداد بسیار زیادی مدل دستگاه بازی برای کودک و نوجوان امکان استفاده از سینما مخصوص فیلم‌های همه گروه سنی وجود دارد. شهر بازی ژوپیتر در مجتمع تجاری فرهنگی کوروش در منطقه ی غرب تهران واقع شده است.

دانش آموزان پایه پیش دلبستانی به همراه جناب آقای امیرحسینی مدیریت آموزشگاه

اردوی دانش آموزی به

علاقمندان برای بازدید از این فضای جذاب و هیجان انگیز می توانند به آدرس زیر مراجعه و یا به وب سایت familyjupiter.com  جهت رزرو بلیت و بهره مندی از تخفیفات شگفت انگیز آن مراجعه کنند.

آدرس شهر بازی :

بزرگراه ستاری شمال- بالاتر از خروجی شهید حکیم- مجتمع تجاری فرهنگی کوروش- طبقه دوم- شهربازی ژوپیتر

تلفن: ۴۴۹۷۱۵۸۳

منبع: وب سایت شهر بازی ژوپیتر