اردوی هیجان انگیز باغ کتاب تهران

باغ کتاب تهران

همه ما از دوران کودکی عاشق کتاب های رنگارنگ و خواندنی هستیم. هرجا که کتاب ببینیم سریع تصمیم به خرید بهترین هایش می گیریم. یکی از بهترین جاهایی که این روزها در تهران برای این منظور قابل استفاده است باغ کتاب تهران که از کامل‌ترین و مجهزترین مراکز فرهنگی، تفریحی و علمی در خاورمیانه می باشد.

باغ کتاب با هدف توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی در بین خانواده‌های ایرانی و به‌خصوص قشر کودک و نوجوان سعی در ارائه فضایی آرام و مفرح برای اقشار مختلف دارد.  این مجموعه شامل بخش های بسیار متنوع از جمله : موزه کتاب، درمانگاه کتاب ،باغ علم نوجوان و نگارستان می باشد.

حال برای استفاده از این فضای فرهنگی امروز یکشنبه 16 دی ماه بعد از برگزاری آخرین امتحان نیمسال اول ، دانش آموزان را به  باغ کتاب بردیم.

دانش آموزان ابتدا به باغ موزه کتاب رفته و کتاب های جذاب و مورد علاقه خود را خریداری کردند. سپس آنها را به باغ علم نوجوان بردیم تا از شگفتی های این باغ استفاده کنند.

باغ علم نوجوان یک شهربازی علمی است که دانش آموزان در این شهربازی علمی ، با مشاهده و تجربه‌ و بازی با پدیده‌های جذاب علمی، از این دنیای شگفت انگیز لذت بردند. باغ علم نوجوان دارای حدود ۴۰ دستگاه علمی جذاب شامل گالری‌های مکانیک، پرواز، صوت، حیات، نور، نجوم، الکتریسیته و خطادید بود. هم‌چنین از آنجایی که این مجموعه مجهز به یک آسمان‌نمای بسیار دیدنیست دانش آموزان توانستند با ورود به گنبد آسمان‌نما به کهکشان‌ها سفر کردند و از مشاهده‌ی پدیده‌های شگفت‌انگیز نجومی لذت بردند.

این اردو پس از ایام امتحانات برای ایجاد انگیزه و انرژی مجدد در دانش آموزان جهت آغاز نیمسال دوم ، بسیار موثر بود. امیدواریم نیمسال دوم را با انرژی و توان بیشتر آغاز کنند و مانند همیشه بدرخشند.

اردوی هیجان انگیز باغ کتاب تهران