جلوگیری از خواب آلودگی در هنگام مطالعه

نکاتی درباره موفقیت بیشتر در امتحانات

ایام امتحانات فرصت بسیار خوبی برای تکمیل یادگیری و فهم مطالبی است که شاید در نیم‌سال اول‌ به‌خوبی نتوانسته‌اید یاد بگیرید.حتماً یک برنامه‌ی روزانه برای خودتان بنویسید. در این برنامه طول روز را به چندین بازه‌ی مطالعاتی تقسیم کنید و در بین هر کدام زمانی برای استراحت مدنظر داشته باشید.  پس برنامه‌ریزی کنید. منابع مورد نیاز را تهیه کرده و واضح و شفاف بدانید که قرار است چه کاری انجام دهید.

برای جلوگیری از خواب‌آلودگی در هنگام مطالعه به توصیه‌های زیر عمل کنید:

• سعی کنید در هنگام مطالعه صاف و درست بنشینید.
  • از مطالعه در وضعیت دراز کشیده خودداری کنید، چون مغز باید همزمان دو وظیفه‌ی خوابیدن و مطالعه را اجرا کند.
  • از ماندن در یک وضعیت ثابت برای مدت طولانی اجتناب کنید. زمانی که برای مدتی طولانی می‌خوانید، تاثیر خواب‌آوری بر روی ذهن دارد.
  • هنگام مطالعه به طور پی در پی وضعیت بدنی خود را تغییر دهید تا تمرکزتان افزایش یابد.
  • در هنگام مطالعه در فاصله‌های زمانی کوتاه، فعالیت بدنی داشته باشید.
  • گاهی با صدای بلند مطالب را بخوانید.
  •  مطالعه در زمان مناسب بسیار مهم است.
  • وقتی احساس خواب‌آلودگی می‌کنید موضوع‌های جالب را بخوانید.
  • اگر ممکن است یک دوش آب ولرم مایل به سرد بگیرید. این کار انرژی مغز شما را بالا می‌برد.