معرفی کتاب های مناسب سن دانش آموزان کلاس های اول تا سوم دبستان

واضح است که شخصیت کودک از سنین پایین و قبل از زمانی که وارد مدرسه می شود شکل می گیرد. بنابراین اگر دانش آموزان در پایه های ابتدایی کتاب های متناسب با سن خود مطالعه کنند قطعا آینده ای روشن در انتظارشان خواهد بود.

در این مقاله سعی داریم با معرفی چند کتاب با نویسنده ی داخلی در حوزه ی کودکان 7 تا 9 سال سهمی در گسترش فرهنگ کتاب خوانی داشته باشیم.

اژدهای عینکی کله اره ای

معرفی کتاب های مناسب برای کودکان 7 تا 9 سال

کتاب «اژدهای عینکی کله اره‌ای» داستانی است از زاویه دید کودک امروزی. کودکی که انواع و اقسام اسباب‌بازی‌ و سرگرمی‌ها در اختیارش قرار می‌گیرد و به بیان دقیق‌تر با این وسایل محدود و محاصره می‌شود، تا بزرگترها بتوانند به کارهایشان برسند. کودکی که با وجود هزینه‌های بالایی که برای آموزش، سرگرمی و نیازهای دیگرش می‌شود تنهایی را بیش از کودک نسل قبل خود احساس می‌کند. او توجه خواهر، برادر و از همه مهم‌تر پدر و مادرش را طلب می‌کند و در نهایت با پناه به عالم خیال و رویا دست به خلاقیت می‌زند تا هم خودش را از تنهایی نجات دهد و هم دیگران را به توجه بیشتر به خود و دنیایش فرابخواند.

کتاب «اژدهای عنیکی کله اره‌ای» در فهرست لاک پشت پرنده با نشان ۵ لاک پشت قرار گرفته و در دومین سالانه هنر طراحی کتاب، نشان شیرازه، به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شده است.

این ردپای کیست؟

معرفی کتاب های مناسب برای کودکان 7 تا 9 سال

کتاب «این ردپای کیست؟» برگزیده مسابقه و کارگاه خلق کتاب تصویری در سال ۱۳۹۴ است. این کارگاه در انتشارات علمی و فرهنگی برگزار شد و نویسنده و تصویرگر در کنار هم یک کتاب تصویری را خلق کردند.

عدد های من

معرفی کتاب های مناسب برای کودکان 7 تا 9 سال

علی خدایی (متولد فروردین ۱۳۳۸) تصویرگر و نویسنده ادبیات کودک است که فعالیت حرفه‌ای خود را  از سال ۱۳۶۵ آغاز کرده است. «تو لک لکی یا دارکوب»، «آ مثل آهو»، «ف مثل فیل» و «همین و همان» از دیگر آثار این تصویرگر است که نویسندگی آن‌ها را هم برعهده داشته است. «دیو دیگ به سر» و «کلید کوچولو» از آثاری که فقط به عنوان تصویرگر در خلق آن‌ها شرکت داشته است

.