عوامل موفقیت در کنکور

دانش آموزان موفق چه کارهایی انجام می دهند؟

برای موفقیت در هر کاری عواملی چون هوش ، استعداد ، تلاش ، پشتکار و ... لازم است. برای بسیاری از دواطلبان کنکور این معضل وجود دارد و دائماً در ذهنشان سوالاتی از جمله اینکه (ازکجا شروع کنم، چی بخوم، چگونه تست بزنم، چند ساعت در روز باید مطالعه داشته باشم و...) پیش می آید، در اینجا می خواهم به چند نکته درباره این موضوعات اشاره داشته باشم؛ امیدوارم با به کار گیری این نکات بتوانم به شما دواطلبان عزیز کمک شایانی انجام دهم:

نکته اول: اولین گام برای موفق بودن در کنکور این است که در کلاس خوب گوش بدهید؛ خیلی از دانش آموزان اشتباهی که می کنند در کلاس یادگیری خوبی ندارند و گوش نمی دهند و سعی می کنند در منزل تمام آن گوش نکردنها را جبران کنند، نمی‌شود. ما در سال کنکور زمان مان کم است و بهترین زمان یادگیری، سر کلاس است.

نکته دوم: حتماً درس هر روز را همان روز مطالعه کنید. یادتان باشد اگر مطالبی که همان روز در مدرسه گفته می‌شود را مطالعه کنید حجم کار شما کمتر و یادگیری شما بهتر می‌شود.

نکته سوم: دانش آموزان عزیز با یک برنامه برای موفقیت پیش بروید؛ اینطور نباشد که چند برنامه را انتخاب کنید بعد اینجوری سردرگم می‌شوید. یک برنامه را کامل انجام دهید.

نکته چهارم: دفتر برنامه ریزی را تهیه کنید و برنامه ریزی مشخصی برای خودتان داشته باشید و یکی از بهترین کارها این است که دفتر برنامه ریزی را تکمیل کنید، مهمترین آیتم دفتر برنامه ریزی افزایش ساعت مطالعه شما است دفتر برنامه ریزی، شما را با خودتان به رقابت می اندازد و کسانی در کنکور موفق می شوند که با خودشان رقابت می کنند.

نکته پنجم: دانش آموزان عزیز؛ اولویت اصلی با کتاب درسی است. یعنی اول کتاب درسی را خوب مطالعه کنید و بعد تمرینهای آخر فصل کتاب را  حل کنید. بعضی دانش آموزان یک سری از کتابهای درسی را اصلا نگاه نمی کنند در صورتی که اولویت اصلی شما کتاب درسی است و اتفاقا در کنکور هم رویکرد اصلی کتاب درسی است. بعد از آن سوالات استاندارد؛ یعنی سوالات کنکورهای سال‌های قبل که در آزمونهای قبلی تکرار شده است؛ که ممکن است شانس آمدنش هم بیشتر باشد.

عوامل موفقیت در کنکور

نکته ششم: حتما در آزمونهای آزمایشی به طور مداوم شرکت کنید. یکی از بزرگترین خاصیتهای دانش آموزان برتر این است که کمترین غیبت را داشته اند و با برنامه پیوستگی داشته اند.

نکته هفتم: دانش آموزان برتر، دوستان خوبی دارند؛ یادگیری از دوستان حتی بیشتر از یادگیری از معلم است. یعنی اگر سوالی داشته باشید که مشکل دارید اگر از دوستتان بپرسید بهتر متوجه می‌شوید تا معلم، چون با زبان دانش آموزی توضیح می دهد، لذا دوستانی انتخاب کنید که در مسیر رقابتی به شما کمک کنند.

داوطلبان گرامی آزمون سراسری، برای شما آرزوی موفقیت می کنم.

منبع سایت: www.maktabestan.ir