اردوی دانش آموزی ( پارک چیتگر)

بازدید از دریاچه و پارک چیتگر

مهر ماه امسال با مشورت معاونین و مدیریت تصمیم بر آن شد که اردویی مفرح برای بچه ها ترتیب داده شود . بنابراین روز یکشنبه 29 ام مهر ساعت 9:30 دانش آموزان پایه دهم و یازدهم (60 نفر) را با اتوبوس به اردوی پارک چیتگر بردیم. پس از یک ساعت به پارک چیتگر رسیدیم در این روز بچه ها فعالیت های مفرح و ورزشی فراوان کردند که به افزایش روحیه شادی و نشاط در آنها کمک شایانی کرد.

از وسایل بازی  متنوع موجود در پارک برای سرگرم کردن دانش اموزان نیز استفاده شد ، استفاده از وسایل بازی نظیر سقوط آزاد ، اسکیت هوایی ، سافاری وحشت برایشان بسیار جذاب بود و خاطره انگیز شد. پس از آن دانش آموزان در کنار دریاچه چیتگر عکس دسته جمعی انداختند. سپس برای صرف ناهار به سمت رستوران مرشد واقع در فرحزاد حرکت کردیم، و پس از صرف ناهار دانش آموزان را تا ساعت 15:30 به مدرسه رساندیم.

اثرات این اردو در افزایش امید و روحیه ی دانش آموزان در روزهای آتی بسیار بارز بود و نتایج برگزاری این اردو برای کادر اجرایی دبیرستان بسیار رضایت بخش بود.

اردوی دانش آموزی ( پارک چیتگر)