اردو شرکت پارس مینو

برگزاری اردوی دبستان پرسش در شرکت پارس مینو

به منظور آشنایی دانش آموزان با شرکت پارس مینو واقع در کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج،  اردوی شاد و مهیجی  با حضور تمامی دانش آموزان و پرسنل دبستان پرسش در این مکان برگزار شد .

در این اردو دانش آموزان از سه بخش تهیه و بسته بندی شکلات تک تک ، بیسکوئیت نارگیلی و رنگارنگ بازدید کردند.

نحوه تهیه مواد اولیه و مواد تشکیل دهنده توسط راهنما به تمامی دانش آموزان توضیح داده شد و از نزدیک مراحل بسته بندی را مشاهده کردند و در پایان از تمامی دانش آموزان و مربیان همراه با پک های پذیرایی محصولات شرکت مینو پذیرایی به عمل آمد .

در این اردو به یاد ماندنی دانش آموزان در کنار آشنایی با صنایع غذایی و بسته بندی اوقاتی خوش را تجربه کردند.

اردو شرکت پارس مینو

مژگان عبر المطلبی

ممنوم از خانم عمویی،خانم خانجانی و شورای مدرسه که این اردو را برای ما در نظر گرفتن ،من به شخصه نمی دونستم که شکلات چه جوری درست میشه وبرام خیلی خیلی جالب بود و همچنین ممنون از خانم قنبری.