برگزاری اردوی کارتینگ و پینت بال مجموعه ورزشی آزادی

اردوی تفریحی یک روزه کارتینگ و پینت بال مجموعه ورزشی آزادی برای دانش آموزان دبیرستان دوه اول سرای دانش واحد رسالت در تاریخ 30 دی برگزار شد.

اردوی تفریحی یک روزه کارتینگ و پینت بال مجموعه ورزشی آزادی برای دانش آموزان دبیرستان دوه اول سرای دانش واحد رسالت برگزار شد.

این اردو که با استقبال خوب دانش آموزان روبرو شد در روز یکشنبه مورخ 30 دی ماه و از ساعت 9 صبح تا ساعت 15 برگزار شد. این اردوی تفریحی پر هیجان روز سرد زمستانی دانش آموزان را گرم و دلچسب نمود.

پیست کارتینگ در ضلع شرقی استادیوم آزادی و در زمینی به مساحت 30 هزار متر مربع احداث شده است. طول این پیست زیبا و منحصر به فرد 800 متر و عرض آن بین 8 تا 10 متر می باشد. هم اکنون مجموعه کارتینگ آزادی و پیست آن در طول هفته، همه روزه از ساعت 10 صبح تا 24 میزبان رانندگان علاقمندی است که با ماشین های اجاره ای یا ماشین های شخصی به تمرین و تفریح می پردازند و سرعت را بدون مخاطره و با لذت و هیجانی وصف ناشدنی تجربه می کنند.

برگزاری اردوی کارتینگ و پینت بال مجموعه ورزشی آزادی