جلسات سه نفره بهمن ماه 1397

آغاز جلسات سه نفره بهمن ماه 1397 دبستان پسرانه سرای دانش واحد مرزداران

پیرو آغاز جلسات سه نفره زمستان دبستان سرای دانش واحد مرزداران، معاونت مدرسه در پیامی از والدین برای حضور در این جلسات دعوت به عمل آورد.

جلسات سه نفره بهمن ماه 1397

❄️🌬❄️🌬❄️🌬❄️🌬❄️🌬
یکی از دوره های مهم هر نظام آموزشی در جهان،دوره ی ابتدایی است ؛ دوره ای که در رشد، تربیت و تکوین شخصیت کودکان تاثیر به سزایی دارد.
یکی از مهم ترین اموری که والدین برای مشارکت در برنامه ریزی تحصیلی و مساعدت به فرزندان خود باید عهده دار گردند تماس و ارتباط مستمر با مدرسه ی فرزندان خود است.
خانه و مدرسه باید به عنوان دو جریان همدل و مکمل عمل کنند.
مدرسه باید پیشاهنگ ارتباط با خانه باشد و با روش های گوناگون اسباب مشارکت فکری اولیا را در امر تعلیم و تربیت فرزندانشان فراهم کند.

#جلسات_سه_نفره
یکی از ویژگی های مهم مجموعه مدارس سرای دانش است که ۴ بار در سال (دوره تابستان - آبان - بهمن - اردیبهشت) برای تمام دانش آموزان از پایه پیش تا ششم و با حضور پدر و مادر، برگزار می شود.

#هدف
با توجه به اینکه در جامعه امروزی اکثر دانش آموزان تک فرزند هستند، جلسات سه نفره در مدارس سرای دانش فرصت خوبی برای تعامل و ارتباط سازنده ۳ دانش آموز تقریبا هم سطح از لحاظ درسی، اخلاقی، روحی، انضباطی و ... است.
از جمله اهداف مهم برگزاری این جلسات
🔹افزایش اعتماد به نفس دانش آموزان
🔹تقویت مهارت سخنوری در جمع
🔹 ارزش گذاری به یادگیری ها و دستاوردهای فرزندان عزیزمان
🔹 (یادگیری از همتایان در پایه های بالاتر)
می باشد.
⚜️جلسات سه نفره فصل زمستان با توجه به اینکه دقیقا بعد از پایان نیمسال اول برگزار می شود اهمیت به سزایی دارد و فرصت مناسبی برای شروع نیمسال دوم به عنوان آغازی مهم تر است.
💠موعد این جلسات در زمستان از ۱ تا ۱۳ بهمن می باشد و ما پیشاپیش از همراهی و حضور پرشور شما والدین گرامی سپاسگزاریم 🙏
با سپاس و تجدید احترام؛
معاونت آموزشی دبستان سرای دانش- بیات
❄️🌬❄️🌬❄️🌬❄️🌬❄️🌬

لازم به ذکر است که تا کنون، 6 جلسه در دبستان مرزداران برگزار شده است که شاهد حضور پرشور والدین در این جلسات بودیم.

# سوم بهمن ماه هزار و سیصد و نود و هفت