مسابقات فرهنگی، قرآن و نماز بین مدارس منطقه 6 تهران

فعالیت های فوق برنامه دانش آموزی

فواید انس با قرآن

انسانی که قرآن می‌خواند خودباوری‌اش بیشتر است و خودش را به ذات اقدس الهی نزدیک می کند پس قرآن را مهجور رها نکنیم و پیوند عاطفی با قرآن برقرار کنیم و در خانواده‌ای که قرآن تلاوت می‌شود، برکات الهی نازل است، گفت: قرآن بهترین سنگر و پناهگاه برای مسلمین است و با خواندن قران، آرامشی سراسر وجود فرد را فرا می‌گیرد . بر کسی پوشیده نیست که یکی از بهترین راه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی، انس دانش آموزان با قرآن است، دانش آموزانی که در فضای قرآنی قرار می گیرند کمتر به سمت بزه های اجتماعی گرایش پیدا می کنند.

انس با قرآن در دانش آموزان

به گفته ی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار دانش‌آموز تهرانی در ۱۷ رشته در مسابقات قران، نماز و عترت شرکت کردند و بیش از یکصد هزار کتاب در زمینه پژوهش به چاپ رسیده است. همانطور که می دانیم فعالیت های فرهنگی ، هنری و ورزشی همواره سبب افزایش نشاط و سلامت روح و روان فرد و افزایش روحیه کار تیمی و حس مشارکت در نوجوانان و جوانان می شود.

برنامه های فرهنگی دبیرستان سرای دانش فلسطین

دبیرستان متوسطه دوم سرای دانش واحد فلسطین در تمام سالهای از تاسیس تا به امروز، همواره به سلامت روح و روان دانش آموزان در کنار سلامت جسمی آنها اهمیت میداده است چرا که اگر دانش آموزان فقط در جنبه ی درسی به صورت تک بعدی رشد و پیشرفت داشته باشند نمی توانند در آینده در زندگی اجتماعی فردی مفید و تاثیرگذار باشند.

ساعت 8 لغایت 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 3 بهمن 1397 ، 9 نفر از دانش آموزان پایه های دهم و یازدهم و دوازدهم را برای  شرکت در جشنواره ی مسابقات فرهنگی، قرآن و نماز بین مدارس منطقه 6 تهران به محل آزمون بردیم. دونفر از دانش آموزان مدرسه در رشته ی احکام، دو نفر در رشته ی نهج البلاغه، دونفر در رشته صحیفه سجادیه، یک نفر در رشته انشاء نماز و دو نفر در رشته ی حفظ و ترتیل قرآن کریم در این مسابقه که بین کل مدارس منطقه 6 برگزار شده است شرکت کردند. برای رشته های صحیفه سجادیه و نهج البلاغه دانشآموزان هم آزمون کتبی دادند و هم میبایست کنفرانسی در ژمینه ی مرتبط با رشته ی مسابقاتی خدمت داوران محترم ارائه می دادند. آزمون رشته ی حفظ و قرائت قرآن کریم بصورت شفاهی ، رشته ی احکام بصورت کتبی و شفاهی در دو مرحله، و آزمون انشاء نماز بصورت کتبی برگزار شد. حال باید منتظر اعلام نتایج این مسابقه بود.

مسابقات فرهنگی، قرآن و نماز بین مدارس منطقه 6 تهران