ارائه کارنامه نیمسال اول و برگزاری جلسات سه نفره

کارنامه نیمسال اول با نتایج عالی

در جلسات 3نفره دانش‌آموز دستاوردهای خود را از آزمون‌های گذشته بیان می‌کند و اهداف خود را برای آزمون‌های بعد تعیین می‌کند و از دیگر دانش‌آموزان روش‌های مطالعه‌ی هر درس و نکات مثبتی را یاد می‌گیرد.در این جلسه معاون آموزشی نیز حضور دارد تعداد این جلسات در طول سال 5 نوبت است.

در جلسات 3 نفره هم‌چنین، یادگیری از همتایان هم اتفاق می‌افتد.

دانش‌آموزان باید ببینند اکنون وضعیت آن‌ها چگونه است و چقدر می‌خواهند رشد کنند و در مدرسه چقدر پیشرفت خواهند کرد و نیاز است والدین در این امر مشارکت کنند و عملکرد آموزشی فرزند خودشان را ارزیابی ‌کنند و با آمادگی ذهنی و هدف‌گذاری قبلی به جلسه بیایند و با برنامه قبلی در جلسه حاضر شوند.

برای این‌که دانش‌آموزان و اولیای آن‌ها به صورت دقیق‌تری با برنامه‌ریزی درسی آشنا شوند و هم‌چنین انتقال تجربه‌ به شکل موثرتری صورت گیرد. پشتیبان‌ها، دانش‌اموزان و اولیای آنان را با توجه به بیش‌ترین ویژگی‌های مشترکشان در قالب گروه‌های 3 نفره (پدر،مادر و دانش آموز) به جلسه دعوت می‌کنند.

دانش‌آموزانی که برای حضور در جلسه دعوت می‌شوند، با یک منطقی انتخاب می‌شوند مثلا یا وضع درسی آن‌ها مشابه است یا اولیا پیگرتر دارند این افراد به صورت همگون یا ناهمگون طوری انتخاب می‌شوند که یادگیری از همتایان هم داشته باشند.

در نتیجه در جلسات 3 نفره ارزیابی روند تحصیلی دانش‌آموز از ابتدا تا کنون صورت می‌گیرد و همچنین هدف‌گذاری صورت می‌گیرد .

در جلسه 3نفره بهمن ماه 97 در متوسطه دوره اول سرای دانش انقلاب علاوه بر ارائه گزارش دانش آموز و پشتیبان از روند کلاس، کارنامه نیمسال اول به خانواده ها تحویل داده شد. در امتحانات نیمسال اول دانش آموزان بسیار عالی درخشیدند و توانستند نتایج بسیار عالی کسب کنند .

از 78 دانش آموز تعداد 19 نفر موفق به کسب معدل 20 و تعداد 27نفر موفق به کسب معدل بالای 19 شده اند. امیدواریم در نیمسال دوم با تلاش بیشتر دانش آموزان و همراهی خانواده های عزیز این آمار به بالاترین حد ممکن برسد.

ارائه کارنامه نیمسال اول و برگزاری جلسات سه نفره