نفر اول مسابقه شطرنج منطقه دو در دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد

برگزاری مسابقات شطرنج منطقه ای در مقطع ابتدایی

با اعلام بخشنامه آموزش و پرورش منطقه دو مبنی بر برگزاری مسابقات شطرنج در مقطع ابتدایی ، در تاریخ 4بهمن 1397 ، از دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد ، 3 نفر از دانش آموزان پایه ششم ابتدایی  که در رشته شطرنج تبحر و مهارت داشتند به مسابقه دعوت شدند . این مسابقه که در مدرسه سرای دانش واحد  مرزداران برگزار شد ، میزبان 72 دانش آموز از دانش آموزان معرفی شده از مدارس منطقه دو بودند. که از مدرسه ما ، آقایان آراد آریان پور، محمدصدرا بنی هاشمی خامنه و هیراد حمیدی زاده معرفی شدند.

مسابقه بین شرکت کنندگان از ساعت 8 صبح آغاز و در 6 مرحله تا ساعت 17 بعدازظهر ادامه داشت .

نفر اول مسابقه شطرنج منطقه دو در دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد

باعث افتخار است که اعلام کنیم در این دوره از مسابقات شطرنج منطقه دو : آقای آراد آریان پور موفق به کسب مقام اول شدند و دیگر دوستان در مقام های 56 و 57 قرار گرفتند.