جشن پیشرفت درسی دبیرستان سرای دانش سیدخندان

جشن پیشرفت درسی سرای دانش سیدخندان با حضور دانش آموزان و اولیاء محترم برگزار شد.

جشن پیشرفت درسی دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان با حضور دانش آموزان و اولیاء و دبیران محترم  روز چهارشنبه 9 اسفند ماه در سالن همایش فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

در ابتدا آیات قرآن و سرود ملی و سپس کلیپی که به پاس گرامیداشت جان باختگان حادثه ی سقوط هواپیما و کشتی سانچی که توسط خود دانش آموزان ساخته شده بود پخش شد.

در ادامه مدیریت و معاونت دبیرستان در مورد مسائل آموزشی مدرسه گزارش هایی دادند.

هم چنین معاونت آموزشی مدرسه جناب آقای غنی پور، پشتیبانان مدرسه را معرفی کرد و در ادامه نماینده هر کلاس از پشتیبان خود تقدیر و قدردانی کرد.

جشن پیشرفت درسی سرای دانش سیدخندان

سپس جناب آقای دلاوری مسئول محترم مدارس سرای دانش در مورد جشن پیشرفت درسی و ده ویژگی توضیحاتی ارائه دادند و در مورد ده ویژگی از اولیاء و دانش آموزان نظرسنجی کردند و دانش آموزان و اولیاء با ارائه ی کارت های رنگی نظر خودشان را اعلام نمودند.

جشن پیشرفت درسی سرای دانش سیدخندان

در این مراسم از دانش آموزان در گروه های مختلف تقدیر شد.

1-دانش آموزان با رشد ترازی

جشن پیشرفت درسی سرای دانش سیدخندان

دانش آموز علی غضنفری با رشد  997 نمره ترازی به عنوان قهرمان پیشرفت معرفی و تقدیر شد.

2-دانش آموزان با معدل بالای 18 و 19

3-دانش آموزان بدون تأخیر و غیبت

4-دانش آموزان برتر ابزارهای آموزشی کانون

5-دانش آموزان برتر ورزشی در مسابقات مدرسه

6-دانش آموزان پیشرفت درسی

7-دانش آموزان با پیوستگی حضور در آزمون های کانون

8-رتبه های اول و دوم کلاسی

سپس از دبیران و کادر مدرسه و اولیاء پیگیر قدردانی شد.

هم چنین دانش آموزان سید صدرا طالبی و محمد احسان محسنی برنامه ی  موسیقی اجرا کردند۔

ضمنا دفترچه های کلاسی به صورت دانش آموز محور و عکس های کلاسی آماده شده بود و به اولیاء دانش آموزان به محض ورود به سالن تحویل داده می شد.

بنرهای دبیران و دانش آموزان برتر نیز در سالن برای نمایش به اولیاء قرار داده شده بود.