نویسنده:سمیرا معراج

اردوی علمی-تفریحی به شهر لی لی پوت مقطع پیش دبستان سرای دانش سعادت آباد

در روز چهارشنبه 9 اسفند 1396، دانش آموزان پیش دبستانی سرای دانش سعادت آباد به اردوی علمی - تفریحی شهر لی لی پوت که شهر آموزش مشاغل می باشد، رفتند.

اردوی علمی-تفریحی به شهر لی لی پوت مقطع پیش دبستان سرای دانش سعادت آباد

در سرزمین رویای لی لی پوت برای اولین بار در ایران شهر مشاغل گوناگون در فضایی رویایی برای کودکان خود فراهم شده است. غرفه سازی با دیزاین شیک ، پخش خدماتی و party room جهت برگذاری جشن تولد ، دورهمی های مادرانه و تعدادی غرفه جهت فروشگاه ، رستوران و کافی شاپ تشکیل شده است. و لازم به ذکر است تمامی بازی ها و غرفه ها زیر نظر مجرب ترین مربی ها انجام میشود و تمامی غرفه ها رنج سنی مشخص شده ای دارد و هیچ آسیبی به کودکان خود وارد نمی سازد.

اردوی علمی-تفریحی به شهر لی لی پوت مقطع پیش دبستان سرای دانش سعادت آباد

لی لی پوت شهر مشاغل بچه ها غرفه های زیاد و جذابی داره که شغل های مختلف همراه وسایل کاربردیشون در ابعاد کوچک (شیرینی پزی، تعمیرگاه، آتش نشانی، کلینیک درمانی) برای استفاده همه بچه ها مهیا شده است.