جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش واحد حافظ دوره اول سال 97-96

جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش حافظ دوره اول

روز جمعه 11 بهمن 1396 جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش حافظ (دوره اول) در سالن آمفی تئاتر باشگاه انقلاب تهران برگزار شد.

این جشن با حضور اساتید بزرگی چون جناب آقای قلم چی ، جناب آقای جمشیدی ( مدیریت مجموعه مدارس سرای دانش) ،جناب آقای دلاوری و جمع کثیری از اولیا و دانش آموزان برگزار گردید و در شروع مراسم با توزیع برگه های نظر سنجی و چهار برگ رنگی معیار (آبی ،سبز ،زرد ،قرمز) میان اولیا و دانش آموزان مراسم کار خود را شروع کرد.

جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش واحد حافظ سال 97-96

این مراسم با قرائتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود ملی توسط دانش آموزان رسماً کار خود را آغاز کرد.

جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش واحد حافظ سال 97-96

پس از ایراد سخن توسط مجری برنامه و دعوت از معاونت آموزشی مدرسه جناب آقای محمد رضا روشن ضمیر به طرح و شرح گزارشی از عملکرد مدرسه در طی یک نیم سال آموزشی و چشم انداز و هدفگذاری رتبه های برتر هر پایه پرداخته و با مخاطب قرار دادن اولیا و دانش آموزان با آن ها به بحث و تبادل نظر پرداختند و پس از آن با اعلام بخش بعد مراسم توسط مجری به تقدیر از دانش آموزان و اهدای هدایا به توسط معاونت آموزشی مدرسه پرداختند.
جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش واحد حافظ سال 97-96

در میان برنامه با دعوت از جناب آقای قلم چی ایشان به ایراد سخن پرداختند و با تعامل با اولیا و دانش آموزان و بخش مهم رأی گیری به وسیله برگه های چهار رنگ معیار ها و نظرت هر دو طرف را جویا شدند.

{ نمونه ای از رای گیری رنگی}

در ادامه از برتر های هر پایه درخواست شد به همراه اولیای خود بر روی سِن آمده و به بحث و گفتگو با معاون آموزشی بپردازند.

جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش واحد حافظ سال 97-96
اولیای دانش آموزان برتر هر پایه با تقدیر و تشکر از مجموعه سرای دانش و بلاخص جناب آقای قلم چی به خاطر راهکارها و رهنمود های ایشان موضوعاتی را مطرح کردند که از آن موضوعات می توان به جمع خانوادگی این مجموعه و معیار علمی و انسانی که برتری چند برابری نسبت به موضوعیت اقتصادی آن دارد.
جشن پیشرفت تحصیلی مدرسه سرای دانش واحد حافظ سال 97-96

در پایان با تقدیر از اساتید و کادر اجرایی مدرسه ، با هدایا و تشویق و همراهی اولیا و دانش آموزان برنامه به پایان رسید.