نویسنده:احمد کاظمی

سر آغاز هر نامه نام خداست                 که بی نام او نامه یکسر خطاست

هر ساله جشنی با عنوان جشن پیشرفت تحصیلی در مدارس سرای دانش برگزار می گردد که در آن از دستاوردهای مثبت دانش آموزان تقدیر می شود.

جشن پیشرفت تحصیلی دبیرستان سرای دانش واحد سعادت آباد در روز دوشنبه 96/12/07 با تلاش و همکاری مجموعه برگزار شد.

در ادامه چند عکس از جشن پیشرفت تحصیلی این دبیرستان را مشاهده می کنید:

-تقدیر از دانش آزموانی که در آزمون های دوهفته ای قلم چی رشد تراز بالای 400 نمره داشته اند.

جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)

-تقدیر از دانش آموزان رتبه های اول تا سوم کلاسی، پیشرفت معدل، پیشرفت تراز، پرتلاش و پیشرفت در دروس فیزیک، ریاضی، هندسه و شیمی

جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)

جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)

تقدیر از دانش آموزان با معدل های بالای 19

تقدیر از دانش آموزان بدون غیبت و یک غیبت موجه

تقدیر از  اولیاء محترم  پیگیر

تقدیر از پدران گرامی

تقدیر از مادران گرامی

تقدیر از دبیران و کادر دبیرستان

جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)

همچنین در پایان مراسم آقای قلم چی در هنگام سخنرانی از اولیاء و دانش آموزان این دبیرستان، در مورد کلیه آیتم های آموزشی این مجموعه نظر سنجی نمودند.

جشن پیشرفت تحصیلی سرای دانش (سعادت آباد)

دبیرستان سعادت آباد آرزوی موفقیت برای یکایک دانش آموزان دارد و امید است همین دانش آموزان نقشی در پیشرفت کشور عزیزمان ایران داشته باشند.