توضیحاتی در مورد کتاب نوروز

معاونت آموزشی مدرسه در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان توضیحاتی در مورد دوران طلایی نوروز و کتاب نوروز دادند.

در دوران نوروز بعضی از دانش‌آموزان دوست دارند به مسافرت بروند و فقط تفریح کنند و به تماشای برنامه‌های تلویزیون بپردازند. برخی نیز دوست دارند از این فرصت استفاده کنند و درس بخوانند و به مرور درس‌های خود بپردازند.

کتاب نوروز برای هر دو گروه دانش‌آموز آماده شده است. دانش‌آموزانی که دوست دارند به تفریح و مسافرت بپردازند و از ایام نوروز خود برای تفریح استفاده کنند و دانش‌آموزانی که می‌خواهند به مطالعه کتاب‌های درسی خود مشغول باشند روی این کار تمرکز کنند. دانش‌آموزانی که می‌خواهند تفریح کنند کتاب نوروز به آن‌ها کمک می‌کند تا در کنار لذت بردن از تفریحات از درس فاصله نگیرند و کمی هم درس بخوانند و دانش‌آموزانی که می‌خواهند به مطالعه بپردازند درس‌های خود را هدفمند و با برنامه و نظم مطالعاتی مرور می‌کنند و از حداقل زمان حداکثر استفاده را ببرند. پس دانش‌آموزان حتماً در ایام نوروز باید از این کتاب که ماحصل خرد جمعی مؤلفین باتجربه است استفاده کنند و با وجود چنین منابعی است که دانش‌آموزان می‌توانند دوران نوروز را به دوران طلایی تبدیل کنند.

امروز در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان معاونت آموزشی جناب آقای غنی پور توضیحاتی در مورد کتاب نوروز و دوران طلایی نوروز به دانش آموزان دادند.

در دوران نوروز رفع اشکال سوالات این کتاب به صورت نیمه گروهی و انفرادی توسط دبیر و پشتیبان کلاس انجام می شود.

در ادامه چند نمونه عکس از این موضوع را مشاهده می کنید...