نویسنده:احمد کاظمی

آزمون انتخاب رشته دبیرستان سرای دانش(سعادت آباد)

آزمون انتخاب رشته نهم به دهم در دبیرستان سعادت آباد برگزار گردید.

آزمون انتخاب رشته دبیرستان سرای دانش(سعادت آباد)

در زندگی تمام انسان ها زمان هایی است که بایستی دست به انتخاب بزنند ، انتخاب هایی که سرنوشت را تغییر خواهد داد و کمی اشتباه در آن می تواند بعدها موجب پشیمانی شود. برای نوجوانان زمانی که پا به دوران دبیرستان می گذارند ، شاید بتوانیم بگوییم اولین تصمیم مهم زندگی خود را خواهند گرفت تصمیمی که اگر با سهل انگاری همراه باشد ناراحتی بزرگی به بار خواهد آورد و حتی ممکن است اشتیاق دانش آموز برای ادامه تحصیل کمتر شود . با توجه به اهمیت این موضوع والدین بایستی نوجوانان خود را در زمینه انتخاب رشته همراهی نموده و اگر دانش والدین در این زمینه کافی نیست می توانند از مشاوران تحصیلی کاردان در این زمینه مشاوره دریافت نمایند.

به همین منظور دانش آموزان نهمی دوره اول واحد مرزداران با هماهنگی واحد مرزداران و واحد سعادت آباد در آزمون انتخاب رشته ای که دبیرستان سعادت آباد تدارک دیده بود شرکت کردند.

مشاوران در ابتدای جلسه ای که در یکی از کلاس های دبیرستان سعادت آباد برگزار شد به یکایک دانش آموزان مشاوره تخصصی انتخاب رشته دادند و در مرحله ی بعد با اعلام نتایج این آزمون از اولیاء دانش آموزان دعوت به عمل می آید .