اردوی مطالعاتی نوروز 97 دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان از تاریخ 2 فروردین 97، اردوی مطالعاتی نوروز را با قوت شروع کرد.

دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان دوران طلایی نوروز 97 را با قوت شروع کرد.

اردوی مطالعاتی نوروز 97 دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

نوروز زمان مهمی برای پیشرفت است اما زمان تعطیلات نوروز محدود است و شما فرصت نخواهید داشت همه ی تمرین ها حتی همه ی تمرین های خوب  را تمرین کنید. پسباید انتخاب کنید : مهم ترین و ضروری ترین تمرین ها و مبحث ها  برای شما کدام ها هستند  . توجه کنید که هر دانش آموزی نیازهای ویژه ی خود را دارد و برنامه ی شما مخصوص خود شماست  و خودتان بیشترین نقش را در تعیین برنامه تان دارید . دیگران می توانند به شما کمک کنند اما  هیچ کس نمی تواند جای خود شما را بگیرد !

در دوران طلایی نوروز می‌توان با یک برنامه‌ریزی دقیق و جامع و اولویت‌بندی مناسب برای مطالعه‌ی درس‌ها به پیشرفت قابل توجهی رسید.

دانش‌آموزان برتر در این مدت‌زمان مناسب و کافی، ابتدا به مرور و جمع‌بندی مطالب مطالعه‌شده می‌پردازند و زمان باقی‌مانده را صرف مطالعه‌ی درس‌هایی می‌کنند که هنوز نخوانده‌اند تا از سایر دانش‌آموزان هم‌تراز خود پیشی بگیرند.

آن‌ها دوران طلایی نوروز را یک ایستگاه جبرانی مهم می‌دانند. گویی زمان متوقف شده است و با یک برنامه‌ی منسجم و منظم، هم از نوروز و تفریحات بهره می‌برند و هم جهش قابل ملاحظه‌ای نسبت به سایر رقبای خود خواهند داشت.

این دوران، دوران سبقت گرفتن سخت‌کوش‌هاست.