نویسنده:حسن ستاری غلامی

لحظاتی با دوران طلایی نوروز در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان

در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان دانش آموزان برای آزمون 7 فروردین 97 آماده می شوند تا نتیجه ی این آزمون را با نتیجه ی آزمون 6 بهمن ماه 96 مقایسه کنند.

با توجه به اینکه مباحث آزمون 7 فروردین دقیقا با آزمون 6 بهمن ماه یکسان می باشد، اکثر دانش آموزان با این جمله که «دوران طلايي نوروز،دورانسبقتگرفتن سخت‌كوش‌هاست»کاملا موافقند و برخی دانش آموزان تا حدودی موافقند که در دوران طلایی نوروز می توانند سبقت بگیرند و جهش داشته باشند.

امروز تصمیم گرفتم آنچه در دوران طلایی نوروز در واحد سیدخندان می گذرد توضیح دهم.

1-آزمون صبحانه و عصرانه

دانش آموزان پس از ورود به مدرسه با دو آزمون صبحانه و عصرانه محک می خورند.

آزمون صبحانه، آزمونی است که دانش آموزان از مباحث مطالعاتی روز قبل می دهند و آزمون عصرانه آزمونی است که از مباحث مطالعاتی همان روز طبق برنامه ای که به آنها داده شده است، می دهند.

2-ناظر علمی و پشتیبان ویژه و مشاور آموزشی

چهار نفر از رتبه های برتر کنکور سال قبل با سمت ناظران علمی و پشتیبان ویژه و مشاور آموزشی همراه دانش آموزان حضور دارند تا در طی روز با دانش آموزان در مورد سوالات آنها گفتگو کنند.

3-کلاس های رفع اشکال پایه ی یازدهم

برای دانش آموزان پایه ی یازدهم که از روز 5 فروردین به مدرسه می آیند کلاس های رفع اشکال دروس ریاضی، حسابان، هندسه، آمار و زیست شناسی برگزار می شود.

4--مطالعه ی انفرادی و گروهی