تحلیل کارنامه با چاشنی دوران طلایی نوروز

در دبیرستان سرای دانش واحد سیدخندان، تحلیل کارنامه 7 فروردین 97 توسط ناظران علمی و پشتیبانان ویژه انجام شد.

امروز اردوی مطالعاتی نوروز در واحد سیدخندان حال و هوای دیگری داشت، تحلیل کارنامه ی آزمون 7 فروردین توسط ناظران علمی و پشتیبانان ویژه با تک تک دانش آموزان و به صورت هدفمند انجام شد.

یکی از مناسب‌ترین روش‌های تحلیل کارنامه، شروع تحلیل از نقاط قوت است. حتی اگر پشتیبان بسیار در کارش جدی باشد می‌تواند هر آزمون با توجه به جدول جمع‌بندی هدف‌گذاری در هر جمعه نقاط قوت دانش‌آموز را بررسی کند.

شناسایی نقاط قوت و درصدهای بالای دانش‌آموز می‌تواند زمینه‌ساز آغاز تبدیل سایر درس‌های با رنگ سبز به آبی یا زرد به سبز شود.

سعی کنید روش‌های مطالعاتی مربوط به هر درس را که جزء نقاط قوت دانش‌آموز است از او بپرسید تا برای سایر درس‌ها به کار ببرد.

دانش‌آموز باید دلیل و رمز موفقیت خود را کشف کرده و از این دلایل برای جبران ضعف‌ها و کم‌کاری‌هایش در درس‌های سطح پایین‌تر استفاده کند.

دانش‌آموزان روش های مختلفی برای تحلیل آزمون دارند اما آن‌چه بین اکثر دانش‌آموزان جدی مشترک است این است که در اولین فرصت کارنامه‌شان را دریافت می‌کردند و برای تحلیل کارنامه وقت می‌گذارند. ما آزمون ها را به قصد یادگیری و پیشرفت درسی تولید می‌کنیم و این یادگیری خیلی مهم است.

در آزمون دادن نمره و تراز خیلی ملاک نیست ولی این مهم است که گاهی در زمان آزمون متوجه می‌شوید که دچار "توهم یادگیری" شده‌اید و فکر می‌کنید که مبحثی را بلد هستید در حالی‌که این طور نیست.

در حین آزمون شما به مواردی از جمله این‌که آیا استراتژی شما در مطالعه یک درس یا یک مبحث درست بوده است تفکر می‌کنید و غالبا به نتایج درستی می‌رسید.

دقت کنید تعادل‌های هر شخصی هم مختص خود اوست و آزمون به شما کمک می‌کند که دچار توهم یادگیری نشوید و اگر در مبحثی این اتفاق افتاد سریع روند خودتان را متعادل کنید و از افراط و تفریط پرهیز کنید.

تحلیل کارنامه با چاشنی دوران طلایی نوروز