نویسنده:زیور موحدی

اردوی نوروزی دبیرستان سرای دانش در واحد فلسطین

با نزدیک شدن به ایام نوروز و فصل بهار، همه برای سال جدید آماده می شوند. اما برای داوطلبان کنکوری عید امسال نسبت به سال های قبل یک ذره متفاوت است! آنها سه ماه دیگر آزمونی را در زمان چهار ساعت می دهند که قرار است بخش عمده ای از سرنوشت شغلی و تحصیلی شان را رقم بزند. شاید برای امسال استرس بالاتری داشته باشند و عید امسال به شکل دیگری برایشان برگزار شود.

اردوی نوروزی دبیرستان سرای دانش ( واحد فلسطین)

معمولا در این ایام عده ای از داوطلبان تصمیم می گیرند دیگر درس نخوانند. خیلی ها خسته می شوند و همین موضوع فرصت خوبی را برای سبقت گرفتن بوجود می آورد. اگر خوب تلاش کنید می توانید از آنهایی که تا به اینجا خیلی درس خوانده اند و خسته شده اند جلو بیافتید.

اردوی نوروزی دبیرستان سرای دانش ( واحد فلسطین)

دوران طلایی نوروز برای کنکوری ها، آخرین زمان کسب موفقیت در کنکور است. اگر کسی از این ایام درست استفاده نکند، امکان ندارد بتواند در کنکور نتیجه خوبی بگیرد. همچنین کسی که تا الان خوب درس خوانده باشد و از اینجا به بعد کمتر بخواند هم، نمی تواند رتبه خیلی خوبی بگیرد.
دانش آموزان دبیرستان فلسطن از این دوران نهایت در فضای مدرسه نهایت استفاده را بردند ، همچنین با آقای قلم چی جلسه ای را با هدف استفاده بهینه از این دوران برگزار کردند.