اردوی مطالعاتی نوروز 97 دبیرستان سرای دانش سعادت آباد

اردوی نوروزی از تاریخ 02/01/97 تا تاریخ 12/01/96 در دبیرستان سرای دانش سعادت آباد برگزار گردید.

اردوی نوروزی از تاریخ 97/01/02 لغایت 97/01/12  در دبیرستان سرای دانش (سعادت آباد) برگزار گردید.

در این اردو تعداد 16 نفر از دانش‌‌آموزان سال چهارم در رشته های ریاضی و تجربی شرکت کردند.

همچنین تعداد 22 نفر از دانش آموزان پایه یازدهم ریاضی و تجربی از تاریخ 97/01/05 لغایت 97/01/12 در این اردو حضور داشتند.

هدف از برگزاری این اردو آماده سازی دانش آموزان پایه چهارم برای کنکور سال 97 و نیز آشنایی دانش آموزان پایه یازدهم با کلاس های نکته و تست می باشد.

دانش‌آموزان با بهره‌مندی از برنامه مطالعاتی ویژه نوروز، مطالعه و جمع‌بندی دروس را با کمک معلمان، مشاوران و ناظران علمی دبیرستان که در طول اردو همیشه همراه دانش‌آموزان بودند آغاز کردند و با شرکت در آزمون‌های صبحانه و عصرانه با شناسایی نقاط ضعف، به رفع اشکالات درسی پرداختند.

اردوی نوروزی دبیرستان سرای دانش سعادت آباد

رفع اشکال توسط ناظران علمی