تدریس مطالعات اجتماعی به روش نوین در دبستان

دعوت از اولیای متخصص یکی از دانش آموزان برای تکمیل موضوعی درس

روز یکشنبه مورخ 1397/11/07 از جناب مهندس زادبخشی صیقلانی پدر سام دانش آموز کلاس پنجم ب دبستان سرای دانش واحد سعادت آباد بعمل آمد تا برای دانش آموزان هر دو پایه پنجم ، صحبت هایی درباره انواع راه ها و روش ساخت جاده و اتوبان که مربوط به درس انواع راه ها و حمل و نقل کتاب مطالعات اجتماعی می شد ، ارائه کرده و از آنجا که خودشان مهندس راه سازی هستند و در حال حاضر مسئول و مدیر پروژه اتوبان اصفهان - شیراز هستند به موضوع اشراف کامل داشتند و در این زمینه برای دانش آموزان صحبت کردند و از انواع نقشه راه ها و کاتالوگهایی که مربوط به بحث بود نیز استفاده کردند . جلسه بسیار برای دانش آموزان جذاب و حاوی نکات مهم و قابل توجهی بود.

تدریس مطالعات اجتماعی به روش نوین در دبستان

پس از صحبت های ایشان ، دانش آموزان به ترتیب سوالات خود را در این زمینه از جناب زادبخشی پرسیدند.

نسیمه فلاحی نژاد

بسیار سپاسگزارم از جناب زاد بخش که کلیپ مربوط به ساخت اتوبان اصفهان- شیراز را برای بنده ارسال کردند تا برای دانش آموزان عزیزم پخش کنم و قطعا این امر در یادگیری بهتر و مؤثرتر درس برای دانش آموزانم بسیار اثر گذار خواهد بود.

نسیمه فلاحی نژاد

خیلی ممنون از سخنرانی آموزنده و مفید آقای زادبخشی بابت توضیحات درس اجتماعی