اهمیت ورزش صبحگاهی برای دانش آموزان

ورزش صبحگاهی و تحرک و فعالیت های منظم روزانه یکی از ارکان مهم تضمین سلامتی دانش آموزان برای آینده است.

یکی از موضوعاتی که در مدارس باید جدی گرفته شود، مسئله ورزش صبحگاهی است.

اکثر دانش آموزان وقتی برای رفتن به مدرسه از خواب بیدار می‌شوند، کسل و تا حدی بی‌حوصله هستند. ورزش در هوای صبح خنک، پاک و آرامش بخش، یکی از مقوله‌هایی است که می‌تواند یک روز عالی و سرشار از موفقیت را برای دانش آموزان‌مان رقم بزند. در ادامه این مقاله به تاثیرات ورزش صبحگاهی در مدارس بیشتر خواهیم پرداخت.

از نظر علمی ثابت شده که ورزش صبحگاهی برای سلامتی Health بسیار مفید است. به گفته روزنامه نیویورک تایمز، دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که ورزش علاوه بر نشاط و شادابی و تامین سلامت جسم و روح، قدرت مغز را افزایش می‌دهد.

چرا ورزش صبحگاهی باید در مدارس جدی گرفته شود؟

نرمش مداوم باعث انبساط خاطر و شادابی می‌شود، بیشتر افسردگی‌ها در کودکان در دوران ابتدایی و در نوجوانان در دوره راهنمایی و دبیرستان است. این افسردگی‌ها بیشتر زائده حوادث Accidents نامطلوب زندگی است که معمولاً نیاز به دارو و درمان ندارند و اگر عوامل ایجاد کننده آن برطرف شوند خود به خود درمان می‌شوند. تمرینات بدنی و ورزش یکی از راه های علاج و تسکین فشارهای روانی است.

از آن جا که فشارهای روانی می‌توانند باعث بروز خستگی شوند، تمرینات بدنی موجب بالارفتن قدرت عضلانی می‌شوند و خون بیشتری در آن ها جریان می‌یابد و از میزان خستگی و دردهای عضلانی ناشی از فشارهای روانی می‌کاهد، هم‌چنین تمرینات بدنی با افزایش سطح آندروفین خون موجب بالا رفتن نشاط و شادابی در افراد می‌شوند، بنابراین دانش آموزان قابلیت‌های بیشتری برای مبارزه با مشکلات روانی را پیدا می‌کنند. دانش آموزانی که اقدام به ورزش صبحگاهی منظم می‌کنند، هدفمند و امیدوار شده و تغییرات زیادی را دراهداف زندگی خود به وجود می‌آورند.

#نهم - بهمن ماه - هزار و سید و نود و هفت