ساخت پاکت کادو در کلاس کار و فناوری پایه هفتم متوسطه دوره اول سرای دانش انقلاب

پاکت کادویی یک بسته بندی مناسب برای هدایا

در متوسطه دوره اول سرای دانش انقلاب دبیر کارو فناوری پایه هفتم خانم صاحبی تصمیم به آموزش ساخت پاکت و جعبه کادویی را به دانش آموزان خلاق و خوش ذوق گرفتند.

وسایل مورد نیاز برای ساخت جعبه کادو ساکی

• مقوا رنگی در ابعاد دلخواه
  • نخ کنفی
  • چسب مایع
  • قیچی
  • مداد
  • خط کش

مراحل ساخت جعبه کادو ساکی

در اولین مرحله باید ابعاد جعبه مورد نظرشان را تعیین کردند.

ابتدا یک مستطیل به طول ۱۸ سانتی متر و عرض ۱۲ سانتی متر بریدند و بعد یک خط عرضی کشیدند که مستطیل رو به دو قسمت ۵ سانتی و ۱۳ سانتی تقسیم می کرد.

قسمت ۱۳ سانتی مربوط به ارتفاع جعبه است و مستطیل کوچک تر ۵×۱۲ سانتی مربوط به کف جعبه به ابعاد نهایی ۴×۱۰ می شود. بعد با توجه به سلیقه خودشان روی مقوا را نقاشی کنید و یا با اکلیل تزئین کنید.

حال خط های تا را مشخص می کنیم و سپس شروع به تا کردن قسمت های مشخص شده می کنیم و قسمت های تا را به هم فیکس می کنیم و با چسب مایع به هم می چسبانیم و پاکت را آماده استفاده می کنیم.

ساخت پاکت کادو در کلاس کار و فناوری پایه هفتم متوسطه دوره اول سرای دانش انقلاب

فاطمه فولادی

به نظرم دست ورزی ( مخصوصا در درس کار و فناوری) کمک زیادی به از بین بردن خستگی ناشی از دانش آموزان دبیرستانی می کند. با تشکر از خانم دوکوشکانی.